Tummers Machinebouw B.V.
(Hoogerheide)

Wat hebben wij je te bieden?

Tummers Food Processing Solutions is een familiebedrijf en wereldmarktleider in het ontwikkelen en maken van proceslijnen voor de verwerking van aardappelen. We groeien snel, dus we zoeken regelmatig vakbekwame collega’s die met net zoveel passie en expertise aan de slag gaan als de rest van onze mensen. Geen dag is hetzelfde in deze dynamische en veelzijdige werkomgeving waarbij je werkt voor grote internationale klanten.

Tummers gelooft in lange termijnrelaties. We beoefenen namelijk zo’n specifieke tak van sport, dat het doorgaans tijd kost voor je overal in thuis bent. Deze tijd investeren we graag in je, in ruil voor jouw inzet en enthousiasme!

En als erkend leerbedrijf staan onze deuren ook altijd open voor stagiaires en afstudeerders van alle opleidingsniveaus.

Omschrijving bedrijf

Tummers Food Processing Solutions levert wereldwijd machines en complete proceslijnen voor de verwerking van aardappelen. Alle onze engineering- en productieactiviteiten vinden in eigen beheer plaats. Hierdoor zijn we in staat is snel te reageren op de veranderende behoeften binnen de wereldmarkt.
Tummers zet sterk in op innovatie en duurzaamheid en is daarom voortdurend in ontwikkeling. We ontmoeten je graag, dus kom snel een kijkje nemen in onze compleet vernieuwde machinefabriek!

Tummers Machinebouw B.V.

Tummers Machinebouw B.V.
Ampèreweg 4
4631 SP Hoogerheide
http://www.tummers.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Op woensdag 11 oktober opent Tummers Food Processing Solutions haar deuren voor jou! Zo kun je met eigen ogen zien wat we wereldwijd voor onze klanten betekenen. Na een gezellige ontvangst vertellen we kort iets over onszelf en krijg je een rondleiding door onze moderne machinefabriek. Tot slot kan je napraten met onze collega’s in ons eigen Tummers café.
Interesse om eens bij ons binnen te kijken? Meld je dan hieronder aan en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Mocht je die dag niet kunnen, dan nemen we contact met je op om een andere datum te plannen

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden t/m woensdag 4 oktober 2023.

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden met * zijn verplicht.

Je gegevens
Tummers Machinebouw B.V. ontvangt je gegevens en zal contact met je opnemen voor het verdere verloop.Aanvullende informatie
Deze gegevens worden niet met Tummers Machinebouw B.V. gedeeld.