FoodeQ Engineering b.v.
(Steenbergen)

Wat hebben wij je te bieden?

FoodeQ neemt je tijdens deze dag graag mee in de prachtige wereld van de voedingsmiddelenindustrie. Onze collega's zijn enthousiast over de branche waarin zij werken en over het zijn van een echte FoodeQ'er. Ons enthousiasme delen we meer dan graag met jou!

Omschrijving bedrijf

De best presterende productielijn voor de voedingsindustrie, het perfecte productieproces, dát is wat wij nastreven en waar ons hart sneller van gaat kloppen. FoodeQ heeft ongeëvenaarde kennis van triltechniek en dat resulteert in innovatieve oplossingen voor food processing. Creatieve technologie waarmee we onze relaties structureel vooruit helpen.

Door technieken uit verschillende vakgebieden te combineren, komen we tot verrassende resultaten en zorgen we voor continuous improvement. Ambitieuze voedselfabrikanten over de hele wereld sparren dan ook steeds vaker met FoodeQ.

Uitgebalanceerde triltechniek voor de aardappelverwerkende industrie, daar hebben we onze sporen ruimschoots verdiend. De daar opgedane expertise passen wij sinds jaren ook succesvol toe voor andere voedselverwerkingsprocessen. Zo maken wij energiezuinige en onderhoudsvriendelijke machines - voor stomen, blancheren en koelen - die we naadloos inpassen in productielijnen.

FoodeQ Engineering b.v.

FoodeQ Engineering b.v.
Warwickstraat 14
4651 SX Steenbergen
http://www.foodeq.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

FoodeQ opent graag haar deuren op vrijdag 18 oktober 2024. Om 10.00 uur en 14.00 uur zal er een presentatie gehouden worden over FoodeQ en aansluitend volgt de rondleiding door het pand. Tussendoor is er uiteraard alle ruimte om op een laagdrempelige manier te kletsen met onze collega's.

FoodeQ Engineering b.v. ontvangt bezoekers op vr 18 oktober 2024 .

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden van maandag 9 september 2024 t/m donderdag 10 oktober 2024.