Van Meer BV
(Tholen)

Wat hebben wij je te bieden?

Van Meer is een sterk groeiend en gedreven familiebedrijf met een internationaal karakter, die haar successen behaald door diverse dynamische teams met toegewijde professionals. Daarnaast is Van Meer een professioneel bedrijf met een informele werkomgeving, waar ook regelmatig leuke personeelsactiviteiten worden georganiseerd.

Bij Van Meer stimuleren we niet alleen productiviteit, maar ook persoonlijke en professionele ontwikkeling. Onze bedrijfscultuur draait om voortdurende kennisvergroting en biedt volop ruimte om eventuele expertises toe te passen én te vergroten, hiervoor stellen we dan ook diverse scholingsprogramma’s ter beschikking.

Schoolklassen/groepen zijn bij ons welkom.

Omschrijving bedrijf

Van Meer is een familiebedrijf met iets meer dan 100 collega's, gevestigd in Tholen en met een internationaal karakter. We zorgen voor de engineering, implementatie, onderhoud en het beheer van elektrische en mechanische installaties voor verschillende industriesectoren en marine. Het hebben van deze kennis en kunde onder één dak is wat Van Meer uniek maakt.

Van Meer BV

Van Meer BV
Welgelegen 4
4691 SJ Tholen
http://www.vanmeer.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

We ontvangen bezoekers graag op dinsdag 15 en donderdag 17 oktober van 14:00 tot 17:00 uur. We starten de bijeenkomst met een korte presentatie onder het genot van een drankje en uiteraard een echt Zeeuwse bolus. Na de presentatie maken we een ronde door het bedrijf. Zo kun je meteen zien aan wat voor interessante projecten we werken.

Van Meer BV ontvangt bezoekers op di 15 oktober 2024 , do 17 oktober 2024 .

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden van maandag 9 september 2024 t/m donderdag 10 oktober 2024.