Dek Opleidingen
(Bergen op Zoom)

Wat hebben wij u te bieden?

Wij zijn altijd op zoek naar medewerkers op het gebied van instructie van onze opleidingen. Dek Opleidingen is een sterk groeiende opleider op het gebied van verkeer, veiligheid en logistiek. Hierbij groeit het aantal personeelsleden uiteraard sterk mee.

Uiteraard is een ieder ook welkom om kennis te maken met onze diensten zoals proeflessen voor de verschillende rij-, logistieke en veiligheidsopleidingen.

Zien wij jou donderdag 19 maart op onze locatie in Bergen op Zoom?

Omschrijving bedrijf

Dek Opleidingen, voorheen Verkeersschool Dek, werd in 1976 opgericht door rij-instructeur J.M. Dek. De mond-tot-mondreclame zorgde ervoor dat al snel een paar broers werden ingezet om aan de grote vraag te voldoen. Het bedrijf beschikt inmiddels over 4 vestigingen in Goes, Middelburg, Terneuzen en Bergen op Zoom.

Naast de opleidingen voor alle rijbewijzen verzorgt Dek ook diverse logistieke opleidingen, trainingen op gebied van ARBO en Veiligheid en chauffeurstrainingen ten behoeve van de code 95. Mede door het nieuwe onderkomen aan de Wattweg in Bergen op Zoom is Dek inmiddels dé opleider van Zuid-West Nederland. Kennismaken of nieuwsgierig naar onze diensten/werkgelegenheid? Kom gerust langs tijdens \'Kijk binnen bij Bedrijven\' op onze locatie in Bergen op Zoom!

Dek Opleidingen

Dek Opleidingen
Wattweg 25
4622 RA Bergen op Zoom
http://www.dek.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Donderdagmiddag 19 maart 2020 van 13.00 tot 16.00 uur.

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.