Koninklijke Luchtmacht/Vliegbasis Woensdrecht
(Hoogerheide)

Wat hebben wij u te bieden?

Als een van de grootste werkgevers uit de regio kunnen wij u een uitdagende en vooral technische of logistieke werkomgeving bieden. Zowel als militair maar ook als burger. Denk aan:
- een stageplaats
- een leuke techniekles op school, geschikt voor leerlingen van groep 8 van de basisschool of een technische opdracht voor het middelbaar onderwijs.
- een rondleiding met de klas voor Technische en Logistiek Beroepen MBO, HBO of Universitair, etc.

Onze vacatures zijn te vinden op werkenbijdefensie.nl of hrvliegbasiswoensdrecht.nl Jobbird of volg ons op Facebook en LinkedIn.

Omschrijving bedrijf

Vliegbasis Woensdrecht bestaat uit 2 onderdelen van de Koninklijke Luchtmacht. De Koninklijke Militaire School Luchtmacht waar de militair tot de rang van onderofficier wordt getraind in zijn basis, specialisme en type training. Verder bestaat het onderdeel ook uit de Elementaire Vlieger Opleiding, Brandweer, Grondoperatiën en Joint Meteorologische Groep. Het andere, grootste onderdeel is het Logistiek Centrum Woensdrecht waar het groot onderhoud aan straalvliegtuigen en Helikopters wordt gedaan. Daarnaast vind je hier ook het groot logistiek- en distributiecentrum van de Koninklijke Luchtmacht voor Nederland en de uitzendgebieden en sinds kort ook het distributiecentrum van onderdelen voor de F-35 in Europa.

Vliegbasis Woensdrecht
Kooiweg 40
4635 DD Hoogerheide

Koninklijke Luchtmacht/Vliegbasis Woensdrecht

Koninklijke Luchtmacht/Vliegbasis Woensdrecht
Kooiweg 40
4631 SZ Hoogerheide
https://www.defensie.nl/organisatie/luchtmacht/vliegbases-en-luchtmachtonderdelen/woensdrecht

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Op 19 oktober 2022 opent de Vliegbasis Woensdrecht de poort om enthousiaste mensen te verwelkomen die op zoek zijn naar een inspirerende werkomgeving. Kom jij kijken binnen ons bedrijf? Meld je tijdig aan zodat jij zelf kan ervaren hoe het is om te werken als burger of als militair binnen de Vliegbasis Woensdrecht!
Het programma begint om 09:00 uur en duurt tot 15:30 uur.
Inschrijven kan onder vermelding van Naam, Adres, Woonplaats, geboortedatum, geboorteplaats, soort legitimatie (Bijvoorbeeld Paspoort of ID) en het nummer.
GRAAG VERMELDEN WELKE CARROUSEL OF WORKSHOP U WIL VOLGEN
1. Logistiek 2. Techniek, 3. Algemeen militair
Aanmelden Bezoekers kunnen zich aanmelden vanaf heden tot 14 oktober 2022

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden t/m vrijdag 14 oktober 2022.

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden met * zijn verplicht.

Uw gegevens
Koninklijke Luchtmacht/Vliegbasis Woensdrecht ontvangt uw gegevens en zal contact met u opnemen voor het verdere verloop.Aanvullende informatie
Deze gegevens worden niet met Koninklijke Luchtmacht/Vliegbasis Woensdrecht gedeeld.