DKG
(Bergen op Zoom)

Wat hebben wij je te bieden?

Werken bij DKG is…
warm, dynamisch en natuurlijk hard werken.

Er heerst een persoonlijke sfeer, gericht op jezelf zijn. Wij zijn namelijk blij als jij je thuis voelt. Elke dag hebben we een klus te klaren met elkaar. Om waar te maken wat we de klant beloven, gaat het bij ons om de bijdrage die je levert aan de organisatie. Je bent een onmisbare schakel.

Ben je benieuwd naar hoe onze medewerkers het ervaren om bij DKG te werken? Neem dan een kijkje op onze werkenbij-website https://werkenbij.bruynzeelkeukens.nl/over-ons

Omschrijving bedrijf

DKG is de groep achter de succesvolle Nederlandse merken Bruynzeel Keukens en Keller Keukens. We maken onze merken letterlijk zelf. Dat doen we in DKG De Keukenfabriek in Bergen op Zoom. Dat is het kloppend hart van DKG. De Keukenfabriek van DKG is met een oppervlakte van 56.000 m2 een van de grootste en modernste keukenfabrieken van Europa. Maar het maken van merken gaat natuurlijk verder dan de keukens alleen. Vanuit twee merken ontwikkelen, ontwerpen, verkopen en plaatsen we keukens. Voor particuliere en zakelijke klanten. En dat doen we niet alleen voor onze eigen merken, we zetten onze kennis over keukens ook in voor het ontwikkelen van private labels. Dat doen we vanuit DKG Keukens.

DKG

DKG
Drebbelstraat 7
4622 RC Bergen op Zoom
https://www.dkggroep.nl/

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Wanneer je je ingeschreven hebt om een kijkje te nemen bij DKG, ontvangen we je graag op maandag 9 oktober 13:00 uur of woensdag 11 oktober 9:00 uur bij de ingang van het terrein.
We starten met een rondleiding door onze fabriek, zo zie je gelijk hoe de keukens gemaakt worden. Daarna nemen we een kijkje in het Inspiration Centre. Daar zie je hoe het eindproduct eruit ziet.
Vervolgens wordt er wat verteld over DKG en de openstaande vacatures. Er is daarna ruimte om in gesprek te gaan over de mogelijkheden bij DKG en kun je je vragen stellen. Dit onder het genot van een bakje koffie en wat lekkers.
Houd er rekening mee dat het ongeveer 2.5 uur duurt.

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden t/m woensdag 4 oktober 2023.

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden met * zijn verplicht.

Je gegevens
DKG ontvangt je gegevens en zal contact met je opnemen voor het verdere verloop.Aanvullende informatie
Deze gegevens worden niet met DKG gedeeld.