HTPHEES
(Bergen op Zoom)

Wat hebben wij u te bieden?

Waar andere stoppen, gaan wij door en zetten wij net dat stapje extra. Ook geven wij graag (vrijblijvend) advies voor diegene die niet weten wat ze met hun carrière aan moeten, een switch willen maken of ondernemer willen worden. Wij hebben hier zelf ook al eens mee te maken gehad. Wellicht is een bak koffie bij ons op kantoor net dat duwtje in de goede richting.

Als je op zoek bent naar een gespecialiseerd bureau, dan zit je goed bij ons. We vinden het belangrijk om jou te leren kennen, zodat we precies weten welke functie en welk bedrijf goed bij jou past. We zetten ons voor meer dan 100% in om een baan/project voor jou te regelen. Naast het aanbieden van loondienst contracten bieden wij onze opdrachten ook aan als ZZP opdrachten.

Omschrijving bedrijf

Vanuit onze hospitality achtergrond zijn wij dienstverlenend, voeg daar betrouwbaar, bemiddelend en een ‘no nonsens cultuur’ aan toe en je hebt de ideale partner om mee samen te werken. De leukste banen in de techniek.
Jouw toekomst is ons werk!

HTPHEES

HTPHEES
Dahlistraat 94
4613 DP Bergen op Zoom
http://www.htphees.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

De koffie staat de hele week klaar voor vrijblijvend loopbaan advies. Na je aanmelding nemen we contact op voor een persoonlijke afspraak.

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden van maandag 4 september 2023 t/m woensdag 4 oktober 2023.