GGZ WNB
(Bergen op Zoom)

Wat hebben wij u te bieden?

Wij willen een interessante werkgever zijn voor onze medewerkers. Jij brengt tenslotte ook kennis en ervaring met je mee! We vragen niet voor niets om collega’s met een plus. Daar stellen wij het volgende tegenover:

Een uitdagende baan binnen een dynamische sector.

De mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen door middel van opleidingen en cursussen, en onbeperkt toegang tot e-learning.

Uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder een pensioenregeling bij PFZW, 166 vakantie-uren en een Levensfasebudget (LFB) van 35 uur o.b.v. een 36-urige werkweek, 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,33%, reiskostenvergoeding en een thuiswerkvergoeding.

Een informele organisatie in een prachtige omgeving: Westelijk Noord-Brabant.

De nodige gezelligheid!

Omschrijving bedrijf

GGZ WNB is sterk in mensenwerk. Wij bieden specialistische geestelijke gezondheidszorg (SGGZ). Jaarlijks vertrouwen duizenden cliënten erop dat wij hen goed helpen bij het voorkomen, behandelen of draaglijk maken van psychische klachten. Dit met de doelstelling om ze (weer) zo optimaal mogelijk te laten participeren in de samenleving. We doen dit in de regio Westelijk Noord-Brabant en (deels) Tholen.

Onze focus ligt op de zwaardere specialistische zorg. Wij willen gezien worden als een innovatief ‘streekziekenhuis plus’ met een krachtig netwerk en moderne zorgverlening. Wij bieden ook ondersteuning aan de Basis GGZ onder de naam GGZuidland.

Onze medewerkers staan aan de basis van GGZ WNB: iedere dag weer zetten zij zich voor 100 procent in voor de psychische gezondheid en de veiligheid in de regio Westelijk Noord- Brabant. Wij koesteren dan ook de expliciete ambitie een moderne, professionele en daarmee aantrekkelijke werkgever te zijn.

GGZ WNB

GGZ WNB
Hoofdlaan 8
4661 AA Bergen op Zoom
http://www.ggzwnb.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Op donderdag 20 oktober nodigen wij je van 14.00 - 16.00 uur uit om op 'visite' te komen bij ons! Als je nieuwsgierig bent naar de psychiatrie en de mogelijkheden die wij je bieden qua werk en ontwikkeling; kom dan langs voor een bakkie en plof lekker neer op onze bank voor een informeel gesprek. We kijken uit naar je komst!

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden t/m vrijdag 14 oktober 2022.

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden met * zijn verplicht.

Uw gegevens
GGZ WNB ontvangt uw gegevens en zal contact met u opnemen voor het verdere verloop.Aanvullende informatie
Deze gegevens worden niet met GGZ WNB gedeeld.