Florensis B.V.
(Dinteloord)

Wat hebben wij u te bieden?

Maak gebruik van deze unieke kans om binnen te kijken bij een splinternieuw high-tech productiebedrijf in de sierteeltsector. Bij Florensis Dinteloord zie je een combinatie van de nieuwste technologieën en 18 self-learning steksteekrobots.
De noodzaak om verantwoord te telen neemt ook in de sierteeltsector toe. Wij laten zien hoe Florensis duurzaam denkt en doet op het gebied van gewasbeschermingsmiddelen, meststof, water, energie en arbeidsomstandigheden.
Bij Florensis werken internationaal ruim 2.000 medewerkers – ons belangrijkste kapitaal. Florensis groeit en biedt een uitdagende werkomgeving. Onze HR afdeling gaat graag met je in gesprek over de actuele vacatures. Onze uitzendpartners Covebo en Business People zijn ook aanwezig.

Omschrijving bedrijf

Florensis is een toonaangevend familiebedrijf in de internationale sierteelt. Onze visie is om de meest betrouwbare, innovatieve en duurzame veredelaar en vermeerderaar te zijn. Wij hebben productie- en veredelingslocaties in Nederland, Duitsland, Portugal, Kenia en Ethiopië. Met ruim 2.000 medewerkers leveren we jaarlijks een assortiment van 4.000 plantvariëteiten aan 8.000 professionele kwekers in 50 landen. Voor ons is verantwoord ondernemen even natuurlijk als het bieden van de beste kwaliteit met de hoogste leverbetrouwbaarheid.
Op onze nieuwe high-tech productielocatie in Dinteloord produceren we sinds november 2019 jonge planten.

Florensis B.V.

Florensis B.V.
Willemspolderweg 8
4671 TK Dinteloord
http://www.florensis.com

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Op donderdagmiddag en zaterdagochtend geven we rondleidingen op onze productielocatie in Dinteloord. Na een korte presentatie over Florensis gaan we het bedrijf in en laten we het productieproces van onze jonge planten zien.

Op beide dagen zullen er twee rondleidingen plaatsvinden:
- 19 maart, 13.00 uur
- 19 maart, 14.30 uur
- 21 maart, 9.00 uur
- 21 maart, 10.30 uur

Je krijgt vooraf informatie m.b.t. hoe laat je verwacht wordt.

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden t/m donderdag 12 maart 2020.

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden met * zijn verplicht.

Uw gegevens
Florensis B.V. ontvangt uw gegevens en zal contact met u opnemen voor het verdere verloop.Aanvullende informatie
Deze gegevens worden niet met Florensis B.V. gedeeld.