Samen in de Regio
(Bergen op Zoom)

Wat hebben wij je te bieden?

Wij geven je graag een kijkje in de keuken, ook al hebben we die eigenlijk niet. Je bent welkom voor een goed gesprek en om vragen te stellen.

Schoolklassen/groepen zijn bij ons welkom.

Omschrijving bedrijf

Samen in de Regio is een intermediair in maatschappelijke betrokkenheid in het westen van West-Brabant. Onze regio omvat de gemeentes Bergen op Zoom, Roosendaal, Steenbergen en Woensdrecht. Ons doel is om mensen en organisaties met elkaar in contact te brengen en samen te laten werken.

We doen dit met enthousiasme en richten ons op toegewijde ondernemers, maatschappelijke organisaties, overheden, zorginstellingen en onderwijs. Tijdens onze netwerkbijeenkomsten, die vaak een specifiek thema hebben, leren zij elkaar (beter) kennen. Denk aan onderwerpen als arbeidsparticipatie, brede welvaart, diversiteit en inclusie, of duurzaamheid en circulariteit.

Daarnaast leggen we verbindingen door vraag en aanbod samen te brengen. We delen wensen en streven ernaar deze waar te maken. Kennis, helpende handen en materialen worden regelmatig uitgewisseld. Onze partners zetten zich gezamenlijk in voor projecten, wat vaak leidt tot duurzame samenwerkingen.

Samen in de Regio

Samen in de Regio
Rooseveltlaan 148
4624 DE Bergen op Zoom
https://sameninderegio.nl/

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Je bent welkom op donderdag 17 oktober van 10:00 uur tot 12:00 uur.

Samen in de Regio ontvangt bezoekers op do 17 oktober 2024 .

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden van maandag 9 september 2024 t/m donderdag 10 oktober 2024.