H.Essers
(Bergen op Zoom)

Wat hebben wij je te bieden?

Je krijgt inzicht in hoe het werkt in de sector, wat het betekent om te werken bij H.Essers als bijvoorbeeld CE-Chauffeur of magazijnmedewerker maar ook bijvoorbeeld wat voor kantoorfuncties er zijn binnen ons bedrijf/branche.

Omschrijving bedrijf

Wij zijn een transport en logistieke dienstverlener.
H.Essers is een internationale en betrouwbare speler in de logistieke sector, maar bovenal een familiebedrijf dat al sinds 1928 jobs en werkzekerheid biedt. Onze 7.500 medewerkers zijn de ambitieuze mensen die durven ondernemen, klaar zijn om kansen te grijpen en elke dag met eenvoud het verschil maken.

Zo kunnen we als bedrijf voortdurend investeren in duurzame groei met een positieve kijk op de toekomst. Onze mensen zijn onze motor. Wij dragen zorg voor hun persoonlijke en professionele ontwikkeling, voorzien hen van eigentijds werkmateriaal en hebben aandacht voor het evenwicht tussen werk en privé.

Ja, onze 7.500 medewerkers weten waarom ze voor H.Essers kiezen.

H.Essers

H.Essers
Blankenweg 11
4612 RC Bergen op Zoom
https://jobs.essers.com/nl-nl/vacantes/

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Op donderdag 12 en vrijdag 13 oktober geven we je graag een rondleiding in de loods en laten we je onze trucks van binnen zien. Daarnaast zoeken we de interactie met je op door middel van spellen of cases die kunnen worden opgelost.

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden t/m woensdag 4 oktober 2023.

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden met * zijn verplicht.

Je gegevens
H.Essers ontvangt je gegevens en zal contact met je opnemen voor het verdere verloop.Aanvullende informatie
Deze gegevens worden niet met H.Essers gedeeld.