Associate degrees Academie
(Roosendaal)

Wat hebben wij je te bieden?

Als eerste een kennismaking met Associate degrees. Dat zijn praktijkgerichte hbo-opleidingen die nog wat minder bekend, maar veel opleveren! Bijvoorbeeld voor studenten die leren door te doen. Zij halen bij ons in 2 jaar hun hbo-diploma. Maar ook als bedrijf zijn er kansen bij onze academie. Zo kunt u een vraag die al een tijdje op de plank ligt door onze studenten laten onderzoeken. Denk aan een proces dat soepeler kan. Software die wel wat gebruiksvriendelijker mag. Of een terugkerend evenement dat u graag anders wil aanpakken. Onze studenten kunnen u hiermee helpen. U krijgt een frisse blik, de laatste kennis en bovendien de kans uw potentiële nieuwe werknemers te ontmoeten. Win win win!

Kortom, u bent welkom als u:
• meer wilt weten over Associate degrees
• een vraagstuk of opdracht hebt voor onze studenten
• een stagiair zoekt
• een rondleiding wilt door ons open onderwijsgebouw

Schoolklassen/groepen zijn bij ons welkom.

Omschrijving bedrijf

Associate degrees Academie is een jonge academie in het gezellige Roosendaal. Onze academie is een samenwerkingsverband tussen Avans Hogeschool en HZ University of Applied Sciences. We hebben bijna 850 studenten en ongeveer 100 medewerkers. We verzorgen 2-jarige hbo-opleidingen in 10 verschillende richtingen. Samen met bedrijven in de regio maken we het verschil in het onderwijs én in de maatschappij.

Associate degrees Academie

Associate degrees Academie
Mill Hillplein 1
4701 BS Roosendaal
http://www.ad-academie.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Ergens in de week van maandag 14 t/m donderdag 17 oktober 2024 verwelkomen wij u graag met een heerlijke kop koffie en een rondleiding door ons mooie gebouw. Afhankelijk van uw vraag stellen wij u daarna voor aan een van onze collega’s of studenten voor een inhoudelijk gesprek.

Associate degrees Academie ontvangt bezoekers op ma 14 oktober 2024 , di 15 oktober 2024 , wo 16 oktober 2024 , do 17 oktober 2024 .

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden van maandag 9 september 2024 t/m donderdag 10 oktober 2024.