Associate degrees Academie
(Roosendaal)

Wat hebben wij u te bieden?

Als eerste een kennismaking met Associate degrees. Dat zijn praktijkgerichte hbo-opleidingen die nog wat minder bekend zijn, maar veel opleveren! Bijvoorbeeld voor studenten die leren door te doen. Zij halen bij ons in 2 jaar hun hbo-diploma. Maar ook als bedrijf zijn er kansen bij onze academie. Zo kunt u een vraag die al een tijdje op de plank ligt door onze studenten laten onderzoeken. Denk aan een proces dat soepeler kan. Software die wel wat gebruiksvriendelijker mag. Of een terugkerend evenement dat u graag anders wil aanpakken. Onze studenten kunnen u hiermee helpen. U krijgt een frisse blik, de laatste kennis en bovendien de kans uw potentiële nieuwe werknemers te ontmoeten. Win win win!

Kortom, u bent welkom als u:
• meer wilt weten over Associate degrees
• een vraagstuk of opdracht hebt voor onze studenten
• een stagiair zoekt
• een rondleiding wilt door ons open onderwijsgebouw
• interesse hebt in een functie bij onze academie

Omschrijving bedrijf

Associate degrees Academie is een jonge academie in het gezellige Roosendaal. Onze academie is een samenwerkingsverband tussen Avans Hogeschool en HZ University of Applied Sciences. We hebben bijna 750 studenten en ongeveer 100 medewerkers. We verzorgen 2-jarige hbo-opleidingen in 9 verschillende richtingen. Samen met bedrijven in de regio maken we het verschil in het onderwijs én in de maatschappij.

Associate degrees Academie

Associate degrees Academie
Mill Hillplein 1
4701 BS Roosendaal
http://www.ad-academie.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Ergens in de week van maandag 17 t/m donderdag 20 oktober 2022 verwelkomen wij u graag met een heerlijke kop koffie rondleiding door ons mooie gebouw. Afhankelijk van uw vraag stellen wij u daarna voor aan een van onze collega’s of studenten voor een inhoudelijk gesprek.

U kunt zich aanmelden t/m vrijdag 14 oktober 2022.

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden t/m vrijdag 14 oktober 2022.

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden met * zijn verplicht.

Uw gegevens
Associate degrees Academie ontvangt uw gegevens en zal contact met u opnemen voor het verdere verloop.Aanvullende informatie
Deze gegevens worden niet met Associate degrees Academie gedeeld.