Associate degrees Academie
(Roosendaal)

Wat hebben wij je te bieden?

Heeft u interesse om door te studeren of te werken bij een hogeschool met veel praktijkonderwijs? Kom dan een kijkje nemen binnen onze academie.

Welk probleem binnen uw bedrijf zou u graag eens aanpakken, maar schuift u steeds weer opzij omdat andere problemen meer haast hebben? Denk aan een proces dat soepeler kan. Software die wel wat gebruiksvriendelijker mag. Of een terugkerend evenement dat u graag anders zou willen aanpakken. Een student van de Associate degrees Academie in Roosendaal kan u hiermee helpen. U krijgt een frisse blik en de nieuwste kennis. En onze student doet ervaring op in de praktijk. Een klassieke win-win.

Omschrijving bedrijf

We zijn een kleinschalige academie in het gezellige Roosendaal. Studenten komen bij ons voor een Associate degree: een 2-jarige hbo-opleiding waar ze vooral leren door te doen.
Associate degrees Academie is een samenwerkingsverband tussen Avans Hogeschool en HZ University of Applied Sciences. Wij verzorgen 2-jarige hbo-opleidingen in 9 verschillende richtingen in ons mooie onderwijsgebouw in Roosendaal. We hebben bijna 750 studenten en ongeveer 100 medewerkers. Samen met het regionale werkveld maken we het verschil in het onderwijs én in de maatschappij.

Associate degrees Academie

Associate degrees Academie
Mill Hillplein 1
4701 BS Roosendaal
http://www.ad-academie.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Bij de Associate degrees Academie verwelkomen wij u van maandag 9 t/m donderdag 12 oktober met een heerlijk kop koffie en leiden wij u rond door ons mooie gebouw. Vervolgens wordt u in contact gebracht met de betreffende opleiding/medewerker.

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden t/m woensdag 4 oktober 2023.

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden met * zijn verplicht.

Je gegevens
Associate degrees Academie ontvangt je gegevens en zal contact met je opnemen voor het verdere verloop.Aanvullende informatie
Deze gegevens worden niet met Associate degrees Academie gedeeld.