WVS
(Roosendaal)

Wat hebben wij je te bieden?

Tijdens de Kijk binnen bij bedrijven dagen: een interessante rondleiding met uitleg over wat WVS allemaal te bieden heeft aan werkzaamheden, ontwikkel- en begeleidingsmogelijkheden.
Liever een individuele benadering: helemaal prima, die kunnen we ook bieden.
Na de Kijk binnen bij bedrijven dagen: een uitdagende en leerzame ontwikkel-/werkomgeving.

Een bezoek aan WVS is onvergetelijk!

Omschrijving bedrijf

Al bijna vijftig jaar zet WVS zich in voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Eerst als sociale werkvoorziening; nu als sociaal ontwikkelbedrijf. Voor West-Brabantse werkzoekenden die tussen wal en schip belanden is er WVS Academie: een plek voor praktisch leren, persoonlijke groei en oprechte aandacht. Met vijf verschillende leerroutes en goede afspraken met het bedrijfsleven, helpt WVS werkzoekenden stapsgewijs te groeien naar de baan die wel bij hen past. Daarnaast halen ruim 2.000 medewerkers elke dag eruit wat erin zit voor en bij honderden gave opdrachtgevers. WVS Diensten is een familie van vakmensen die professionele dienstverlening levert op het gebied van groen, schoonmaak, logistiek & productie, post & pakket en horeca. Zo is iedereen bij WVS in staat om hun talent te ontdekken en verder te ontwikkelen, terwijl deuren naar nieuwe mogelijkheden openen.

WVS

WVS
Bosstraat 81
4704 RL Roosendaal
http://www.wvs.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Op maandag bieden we individuele rondleidingen aan als je interesse hebt in een specifiek onderdeel van WVS.

Dinsdagochtend staat er van 09.30 - 12.00 uur een rondleiding op de planning langs diverse onderdelen, waaronder horeca, groenvoorziening, logistiek, post- en pakketbezorging, schoonmaak, detachering en trajectbegeleiding. Kortom, een gevarieerd programma.
Komt de middag jou beter uit? Hetzelfde programma bieden we ook op woensdagmiddag aan van 13.30 - 16.00 uur.

Meer interesse in industriële processen? Dinsdagmiddag van 14.00 - 16.00 uur kan je terecht bij ons Industrieel bedrijf in Roosendaal en woensdagochtend van 10.00 - 12.00 uur bij het Industrieel bedrijf in Bergen op Zoom.

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden t/m woensdag 4 oktober 2023.

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden met * zijn verplicht.

Je gegevens
WVS ontvangt je gegevens en zal contact met je opnemen voor het verdere verloop.Aanvullende informatie
Deze gegevens worden niet met WVS gedeeld.