Binnenkijken levert altijd wat op!

Kijk Binnen Bij Bedrijven is een mooie kans om te weten te komen wat er gebeurt bij een bedrijf of organisatie. Binnenkijken, gewoon omdat je nieuwsgierig bent of ter oriëntatie op een stage, een baan en vrijwilligerswerk wat goed bij je past. Kijk Binnen Bij Bedrijven helpt je horizon te verbreden. Je kunt namelijk vrijblijvend kennis maken met de bedrijven. Zit je op school en weet je niet welke kant je op wilt of ben je van plan het roer om te gooien? Dan komt Kijk Binnen Bij Bedrijven ook voor jou goed van pas. In 2020 vindt Kijk Binnen Bij Bedrijven plaats van 16 t/m 21 maart.

Hoe het werkt? Makkelijker kan niet.

Vanaf nu kun je de lijst met deelnemende bedrijven bekijken. Vanaf 10 februari 2020 schrijf je je via deze website rechtstreeks in bij bedrijven en organisaties van je keuze. Dat kan bij zoveel bedrijven als je wenst.
Je ontvangt bericht van de bedrijven waar je je hebt ingeschreven. Elk bedrijf bepaalt zijn eigen aanpak. Afhankelijk van de groepsgrootte kan dat een rondleiding, presentatie, speeddate zijn of een een-op-een kennismaking. Je bent er welkom dus zet zelf ook je beste beentje voor. Dat maakt het interessant voor beide partijen.

Twijfel je nog?

Kijk Binnen Bij Bedrijven is voor iedereen. Voor werkzoekenden, nieuwsgierigen, buurtbewoners, scholieren, studenten, volwassenen en senioren. Meer weten? Bekijk hier de informatiefolder voor de editie van 2020 voor bezoekers!

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich bij de deelnemende bedrijven van maandag 10 februari 2020 t/m donderdag 12 maart 2020 aanmelden.