Fujifilm Imaging Products & Solutions B.V.
(Steenbergen)

Wat hebben wij u te bieden?

Belangstellenden krijgen een rondleiding op de productieafdeling en kunnen zo een kijkje nemen in ons productieproces. Na de rondleiding kunnen zij nadere informatie krijgen over de vacatures die binnen de productieafdeling aanwezig zijn.

Omschrijving bedrijf

FUJIFILM IMAGING PRODUCTS & SOLUTIONS B.V. is één van de grootste fotofinishingbedrijven in Europa gevestigd in Steenbergen (N.Br.). Fotoafdrukken (zowel analoog als digitaal), canvassen, funproducten, kalenders, wenskaarten en fotoboeken, ook op echt fotopapier, vormen de kern van onze dienstverlening. Daarnaast zijn ook postorderactiviteiten onderdeel van de bedrijfsvoering. Van oudsher is FUJIFILM Imaging marktleider (o.a. Fuji Print) en worden alle segmenten in de markt bediend. FUJIFILM Imaging onderscheidt zich door geavanceerde computergestuurde productieapparatuur, een hoog kwaliteitsniveau, een grote mate van productieflexibiliteit en een klantgerichte werkwijze.

Fujifilm Imaging Products & Solutions B.V.

Fujifilm Imaging Products & Solutions B.V.
Franseweg 65
4651 GE Steenbergen
http://www.printservices.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Woensdag 18 september van 10.00 tot 12.00 uur
Donderdag 19 september van 10.00 tot 12.00 uur

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden t/m vrijdag 13 september 2019.

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden met * zijn verplicht.

Uw gegevens
Fujifilm Imaging Products & Solutions B.V. ontvangt uw gegevens en zal contact met u opnemen voor het verdere verloop.Aanvullende informatie
Deze gegevens worden niet met Fujifilm Imaging Products & Solutions B.V. gedeeld.