S&L Zorg
(Roosendaal )

Wat hebben wij je te bieden?

Werken bij S&L Zorg betekent werken in een zorgzame, laagdrempelige en professionele zorgorganisatie. Bij ons staat de bewoner voorop. Uniek aan de organisatie is dat bewoners in kleinschalige groepen wonen, zowel in de wijk als op de gezellige terreinen.

Dagelijks krijgen 380 bewoners uitstekende zorg. De bijna 800 medewerkers en ruim 250 vrijwilligers maken dit mogelijk en daarom zijn zij de basis van S&L Zorg. Hoewel dat best een forse club met collega’s is, is S&L Zorg een relatief kleinschalige organisatie waarbij je snel contact legt met je collega’s. Dat maakt dat je bij S&L Zorg geen nummer bent. De inzet en prestaties van medewerkers en vrijwilligers worden daardoor opgemerkt en maken het verschil.

Omschrijving bedrijf

Alle mensen zijn gelijkwaardig, maar elk mens is ook uniek. Iedereen heeft recht op een goed leven en samen zorgen we ervoor dat dit ook voor mensen met een verstandelijke beperking geldt.

Dat we uitstekende zorg voor mensen met een verstandelijke beperking bieden vinden we logisch. Maar, menslievende zorg dat is ons echte doel! Dit zie je terug bij onze medewerkers, mantelzorgers en vrijwilligers, de gezellige huizen, de levendige zorgwijken, de activiteiten en dagbesteding.

S&L Zorg

S&L Zorg
Onyxdijk 165
4706 LL Roosendaal
https://slzorg.nl/

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Zien is geloven

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, stageplaats, vrijwilligerswerk of ben je gewoon nieuwsgierig en wil je graag eens bij ons binnenkijken? Dan leren we jou graag kennen!

Op onderstaande momenten ben je van harte welkom bij ons. In twee uur tijd nemen we je mee op één van onze locaties en ontdek je wat de mogelijkheden zijn:

Dinsdag 10 oktober | 13.30 – 15.00 uur | Lambertijnenhof in Bergen op Zoom
Vrijdag 13 oktober | 13.30 – 15.00 uur | Sterrebos in Roosendaal

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden t/m woensdag 4 oktober 2023.

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden met * zijn verplicht.

Je gegevens
S&L Zorg ontvangt je gegevens en zal contact met je opnemen voor het verdere verloop.Aanvullende informatie
Deze gegevens worden niet met S&L Zorg gedeeld.