S&L Zorg
(Roosendaal )

Wat hebben wij u te bieden?

Bij S&L Zorg zijn we altijd op zoek naar enthousiaste zorgmedewerkers, maar daarnaast hebben we als werkgever nog veel meer te bieden. Denk hierbij aan huishoudelijk medewerkers, technische dienst, receptionisten, kok, HR adviseur enz.

Ook zijn vrijwilligers altijd welkom! Het maakt niet uit hoeveel tijd je hebt. Er is altijd wel iets te doen. Een rondje wandelen of fietsen met een bewoner, samen koken, mee naar één van onze eigen zwembaden of het maken van een uitstapje naar de dierentuin of de stad. Ogenschijnlijk gewone dingen, maar voor onze bewoners bijzondere activiteiten die het leven mooier maken.

Omschrijving bedrijf

Wij bieden uitstekende zorg voor mensen met een verstandelijke beperking, dat vinden we logisch bij S&L Zorg. Maar, menslievende zorg is echt ons doel. Dit zie je terug bij jou als medewerker, maar ook bij onze vrijwilligers en mantelzorgers, de gezellige huizen, de levendige zorgwijken, de activiteiten en dagbesteding.

Met zo’n 800 medewerkers en 250 vrijwilligers bieden we meer dan 380 bewoners dagelijks uitstekende zorg. We zijn dus best met velen, maar zo voelt het niet. Eigenlijk zijn we een informele zorginstelling. In onze zorg staat de bewoner altijd centraal. We willen dat iedereen eigen keuzes kan maken. We zoeken steeds naar nieuwe wegen om dat mogelijk te maken.

S&L Zorg

S&L Zorg
Onyxdijk 161 a
4706 LL Roosendaal
https://slzorg.nl/

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, stageplaats, vrijwilligerswerk of ben je gewoon nieuwsgierig en wil je graag eens bij ons binnenkijken? Dan leren we jou graag kennen!

Op onderstaande momenten ben je van harte welkom bij ons. In twee uur tijd nemen we je mee op één van onze locaties en ontdek je wat de mogelijkheden zijn.

- Woensdag 19 oktober om 10.00 uur op onze locatie Lambertijnenhof in Bergen op Zoom
- Donderdag 20 oktober om 10.00 uur op onze locatie Sterrebos in Roosendaal

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden t/m vrijdag 14 oktober 2022.

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden met * zijn verplicht.

Uw gegevens
S&L Zorg ontvangt uw gegevens en zal contact met u opnemen voor het verdere verloop.Aanvullende informatie
Deze gegevens worden niet met S&L Zorg gedeeld.