DGD Financiële Partners
(Roosendaal)

Wat hebben wij u te bieden?

Wij zijn een organisatie waarin leren centraal staat en wij je graag meenemen in de dynamische wereld van de ondernemer. DGD is een platte organisatie waarin ieder individu gelijk is en iedereen gelijke kansen krijgt. Wij staan open voor verschillende achtergronden in de financiële sector, omdat wij on-the-job onze medewerkers coachen in ons vak. Voor meer informatie over onze bedrijven kun je ook een kijkje nemen op de website: https://dgdroosendaal.nl/ en https://bartelshoogerheide.nl/ of neem contact op met Ruud van Dijk - 0646620085. Wij maken graag kennis!

Omschrijving bedrijf

Bij DGD streven we naar een persoonlijke en open relatie met onze klanten. Korte lijnen, no-nonsense en klantgerichtheid zijn kenmerkend voor onze manier van werken. Inmiddels is DGD uitgegroeid tot een team van zeventien personen: drie partners en veertien medewerkers.

Bij ons kan je terecht voor administratieve ondersteuning, zoals het verzorgen van de aangifte omzetbelasting en de controle van administratie. Maar ook voor administratieve ontzorging. Zo kun je ook periodiek administratie aanleveren en laten verwerken of de loonadministratie en salarisadministratie aan ons uitbesteden.

Door onze proactieve aanpak en regelmatige contactmomenten, kunnen wij obstakels en mogelijkheden op tijd signaleren en aan de aandacht brengen.

Per 1 januari 2022 hebben wij het bedrijf uitgebreid met de overname van Bartels Financiële Partners te Hoogerheide. Deze uitbreiding zorgt ervoor dat wij onze klanten nog beter kunnen bedienen. In Hoogerheide werken we met 8 collega's. Het is voor onze collega's mogelijk om zowel in Roosendaal als in Hoogerheide te starten met werken.

DGD Financiële Partners

DGD Financiële Partners
Rechtzaad 5
4703 RC Roosendaal
https://dgdroosendaal.nl/

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Maandag 17 oktober t/m vrijdag 21 oktober ben je van harte welkom voor een kennismakingsgesprek op kantoor, waarbij we alles uitleggen over ons bedrijf en onze dienstverlening. Je krijgt ook een rondleiding door ons kantoor, waardoor je ons bedrijf goed kunt leren kennen. De koffie staat klaar!

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden t/m vrijdag 14 oktober 2022.

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden met * zijn verplicht.

Uw gegevens
DGD Financiële Partners ontvangt uw gegevens en zal contact met u opnemen voor het verdere verloop.Aanvullende informatie
Deze gegevens worden niet met DGD Financiële Partners gedeeld.