DGD financiële partners
(Roosendaal)

Wat hebben wij je te bieden?

Wij hebben diverse vacatures. DGD is een full finance organisatie waarbij de collega's op een staan. Samen met elkaar zorgen we ervoor dat onze relaties ontzorgt worden op financieel gebied, van 'de wieg tot aan het graf'. Collega's kunnen zicht ontwikkelen en voor zichzelf de lat op een dusdanige hoogte leggen, dat de balans tussen, werk, privé en sociaal compleet in balans blijft.
Wij als DGD vinden het belangrijk dat de invorement om in te werken plezierig en gastvrij dient te zijn, zodat iedereen zich thuis voelt bij ons.

Omschrijving bedrijf

Bij DGD begrijpen we dat financiële advisering niet alleen gaat om cijfers, maar ook om mensen. Met onze empathische benadering combineren we onze diepgaande financiële expertise met een oprechte betrokkenheid bij jouw succes.
We luisteren naar jouw verhaal, begrijpen jouw doelen en werken samen aan een solide financiële basis voor jouw toekomst.

DGD financiële partners

DGD financiële partners
Rechtzaad 5
4703 RC Roosendaal
http://www.dgdroosendaal.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Na een eerste gastvrije ontmoeting en introductie van ons bedrijf, waarbij enkele van onze collega's iets over het onze organisatie zullen uitleggen, wordt er een inkijk gegeven hoe een full service finance kantoor werkt.

DGD financiële partners ontvangt bezoekers op ma 14 oktober 2024 , di 15 oktober 2024 , wo 16 oktober 2024 , do 17 oktober 2024 .

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden van maandag 9 september 2024 t/m donderdag 10 oktober 2024.