Van de Kar Elektrotechniek bv
(Roosendaal)

Wat hebben wij je te bieden?

Ook als elektrotechniek nieuw voor je is, maken we graag kennis met je. We bieden je een kans jezelf te tonen in persoon, interacties en vaardigheden. Creativiteit, initiatief en zelfkennis is voor ons belangrijker dan opleidingsniveau. Ontdek of jij past in de elektrotechniek van industriële automatisering. Misschien is er een match en ontdek jij welk pad jou het beste past. Zoek je daarbij (later) een vakantiewerkplek, leerwerkplek, stageplek of job bij Van de Kar bv, dan bekijken we samen wat mogelijk is.

Schoolklassen/groepen zijn bij ons welkom.

Omschrijving bedrijf

Van de Kar Elektrotechniek zorgt ervoor dat productiemachines weten wát ze moeten doen, hóe ze dat moeten doen en op welk moment. Van de Kar brengt staal tot leven, is het brein achter de intelligentie van machines. Van de Kar verzorgt zowel de elektrotechnische installatie (hersenen en zenuwen) als de software (programmering) van robots en andere machines die automatisch werken. Onze klanten gebruiken deze machines om er bijvoorbeeld auto-onderdelen en koekjes mee te maken.

Van de Kar Elektrotechniek bv

Van de Kar Elektrotechniek bv
Hogerwerf 18
4704 RV Roosendaal
http://www.vandekar-elektrotechniek.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Op vrijdag 18 oktober hoor, zie en voel je in 1 dagdeel hoe het is om te werken met elektrotechniek in de industriële automatisering. Je maakt kennis met onze medewerkers en hoe ze samen mooie installaties maken. Je gaat ook zelf aan de slag met een praktijkoefening. Jouw vragen worden beantwoord. Besef wat er nodig is voordat een machine iets automatisch kan doen! Word jij er blij van het brein achter de intelligentie van een machine te zijn?

Van de Kar Elektrotechniek bv ontvangt bezoekers op vr 18 oktober 2024 .

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden van maandag 9 september 2024 t/m donderdag 10 oktober 2024.