Stadlander
(Bergen op Zoom)

Wat hebben wij je te bieden?

WIJ COMBINEREN GEMOEDELIJKHEID MET WERKLUST.
Dat zie je terug in onze kernwaarden samenwerking, trots, ambitie, professionaliteit en betrokkenheid. Deze bouwstenen zijn belangrijk in waarom en hoe we dingen doen en zorgen voor inspiratie en een sterke bedrijfscultuur.

Verder hebben we een mooie pensioenregeling bij SPW, een reiskosten- en thuiswerkvergoeding en we faciliteren je om je werk zowel thuis als op kantoor goed en gezond te kunnen doen. In ons werkcafé kun je terecht voor een gezonde lunch en een goed gesprek met collega’s. Daarnaast ondersteunen we je persoonlijke en professionele ontwikkeling en stimuleren we doorgroei.

Omschrijving bedrijf

WIJ ZIJN STADLANDER, een woningcorporatie met zo’n 14.000 woningen in West-Brabant en Tholen. We willen dat onze huurders prettig wonen. We zijn actief in de stad en in de dorpen. Samen met onze huurders maken we ons sterk voor ons gebied. We hebben drie ondernemingswaarden benoemd, al onze acties en ambities leveren hieraan een bijdrage: huurder centraal, verankering en duurzaam.

Stadlander

Stadlander
Rooseveltlaan 150
4624 DE Bergen op Zoom
https://stadlander.nl/

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Op vrijdag 13 oktober ontvangen we bezoekers vanaf 9:00 tot 12:00 uur op ons hoofdkantoor op de Rooseveltlaan. Hier houden we eerst een algemene presentatie voor alle bezoekers, daarna splitsen we die op tussen verschillende afdelingen. We vragen vooraf bij welke afdeling je zou willen meekijken, hier ontvang je na inschrijving bericht over.

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden t/m woensdag 4 oktober 2023.

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden met * zijn verplicht.

Je gegevens
Stadlander ontvangt je gegevens en zal contact met je opnemen voor het verdere verloop.Aanvullende informatie
Deze gegevens worden niet met Stadlander gedeeld.