TB Truck &trailer Service Roosendaal
(Roosendaal)

Wat hebben wij je te bieden?

Houd jij van storingen zoeken, repareren en onderhouden van bedrijfswagens/trucks . Wil je meer tijd voor je familie, je hobby’s, een opleiding of gewoon voor jezelf? Dat kan! Bij TB vinden wij het belangrijk dat jij een goede balans hebt tussen je werk en je privéleven. Kom werken als parttime of fulltime technicus bij TB. Bekijk onze vacatures en wie weet werk jij binnenkort op een van onze 20 vestigingen in Nederland.

Omschrijving bedrijf

Van Tilburg-Bastianen Groep, ook wel TB, is specialist in totaaloplossingen als het gaat om jouw mobiliteit. Ben je op zoek naar een nieuwe of gebruikte auto of truck, een bedrijfswagen, huurauto, een onafhankelijk leasebedrijf of een professionele partner in mobiliteit? Dan ben je, zowel particulier als zakelijk, bij ons aan het juiste adres. Wij denken graag mee, kom verder met TB.

TB Truck &trailer Service Roosendaal

TB Truck &trailer Service Roosendaal
Gewenten 45
4704 RE Roosendaal
https://www.tbtts.nl/roosendaal

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Op woensdag, donderdag en vrijdag geven we een korte introductie van het truck bedrijf d.m.v. een PowerPoint presentatie met aansluitend een rondleiding door de werkplaats / aflevercentrum / en schadecentrum / afdeling Used en / verkoopbinnendienst.

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden t/m woensdag 4 oktober 2023.

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden met * zijn verplicht.

Je gegevens
TB Truck &trailer Service Roosendaal ontvangt je gegevens en zal contact met je opnemen voor het verdere verloop.Aanvullende informatie
Deze gegevens worden niet met TB Truck &trailer Service Roosendaal gedeeld.