Praxis Etten-Leur
(Etten-Leur)

Wat hebben wij u te bieden?

Wij hebben regelmatig vacatures (parttime of fulltime) voor verkoop- of kassamedewerker. Praxis Etten-Leur is een erkend leerbedrijf en biedt stageplaatsen en leer-werkplekken. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor werkervaringsplaatsen.

Omschrijving bedrijf

Praxis Etten-Leur is een Bouwmarkt. Wij geven onze klanten deskundig advies en handige tips bij het maken. Bij Praxis helpen we elkaar en samen kunnen we de makers beter helpen.

Praxis Etten-Leur is een franchise filiaal en onderdeel van 'De Beste Brabantse Bouwmarkten'. De andere filialen die bij deze organisatie horen zijn Oudenbosch, Bergen op Zoom en Roosendaal. BBB is ontstaan uit 2 familiebedrijven. In onze cultuur merk je dat ondernemerschap en goed werkgeverschap hoog in het vaandel staan.

Praxis Etten-Leur

Praxis Etten-Leur
Trivium 152
4873 LP Etten-Leur
http://praxis.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Van maandag 17 oktober t/m vrijdag 21 oktober zetten wij graag onze deuren voor jou open! Meld je aan, dan spreken we om een tijd af. Je maakt dan kennis met het werken in de leuke, leerzame en dynamische wereld van de Bouwmarkt. Wij laten jou graag zien wat er allemaal te doen is op een dag bij Praxis Etten-Leur.

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden t/m vrijdag 14 oktober 2022.

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden met * zijn verplicht.

Uw gegevens
Praxis Etten-Leur ontvangt uw gegevens en zal contact met u opnemen voor het verdere verloop.Aanvullende informatie
Deze gegevens worden niet met Praxis Etten-Leur gedeeld.