Audi Centrum Roosendaal
(Oud-Gastel)

Wat hebben wij u te bieden?

Wij zijn een familiebedrijf in hart en nieren. Dat komt ook terug in onze kernwaarden van ons bedrijf. Onze kernwaarden zijn:

Mensgerichtheid:
Wij zijn geïnteresseerd in wie jij bent en we zien je als familie. We zijn er voor elkaar in goede en in slechte tijden. We zoeken altijd samen naar oplossingen en blijven in contact. We helpen elkaar verder

Behulpzaamheid:
We laten elkaar en onze klanten altijd voelen dat we er voor hen willen zijn; je bent altijd welkom, de deur staat altijd open. We proberen verwachtingen te overtreffen en lossen klachten snel en naar tevredenheid op. We staan altijd open voor feedback.

Doelgerichtheid:
We weten waar we naar toe willen vanuit een visie. We proberen in alles waarde toe te voegen. We zorgen dat de doelen die we onszelf gesteld hebben, halen.

Vakmanschap:
We werken met vakmensen/ professionals die zich continue verder ontwikkelen. We investeren continue in elkaar en in de benodigde gereedschappen.

Betrouwbaarheid:
We doen wat we beloven en we kunnen op elkaar bouwen. We zijn transparant in wat we doen en spreken alleen met elkaar en niet over elkaar.

Bij Audi Centrum Roosendaal bieden wij banen en stages aan in:
- Commercieel werkveld - (online)sales, leasing en verhuur
- Technisch werkveld - werken aan de mooiste Audi's

Waarom van Tilburg-Bastianen Groep?
Ontdek alle voordelen

Als organisatie vinden wij het belangrijk onze medewerkers te waarderen, te stimuleren en te laten groeien. We zorgen voor de best mogelijke werkomstandigheden zodat iedereen optimaal kan bijdragen aan het succes van onze organisatie.

Omschrijving bedrijf

Audi Centrum Roosendaal is onderdeel van de Van Tilburg-Bastianen Groep.
Naast het dealerschap van Audi doen wij nog veel meer!

Van Tilburg-Bastianen (TB) is specialist in totaaloplossingen als het gaat om mobiliteit. Alles staat in het teken van 'We keep you going'.

Audi Centrum Roosendaal

Audi Centrum Roosendaal
Argon 41
4751 XC Oud-Gastel
http://audicentrumroosendaal.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Donderdag 20 oktober stellen wij ons graag beschikbaar voor de ontvangst van werkzoekenden en stage zoekenden binnen Audi Centrum Roosendaal.

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden t/m vrijdag 14 oktober 2022.

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden met * zijn verplicht.

Uw gegevens
Audi Centrum Roosendaal ontvangt uw gegevens en zal contact met u opnemen voor het verdere verloop.Aanvullende informatie
Deze gegevens worden niet met Audi Centrum Roosendaal gedeeld.