INSULCON B.V.
(Steenbergen)

Wat hebben wij u te bieden?

Altijd al willen weten wat Insulcon BV, al bijna 40 jaar gevestigd in Steenbergen, nu precies doet? Dan is dit nu dé gelegenheid om kennis te maken en te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen.
Insulcon B.V. is een organisatie die groeit en investeert in zijn medewerkers. We zijn uniek in wat we doen en wie we zijn. Dit doen we samen met een groep enthousiaste collega’s en daar zijn we trots op!
Voor actuele vacatures verwijzen wij u naar www.insulcon.com/jobs. Voor alle vacatures geldt een baan met uitzicht op een vast contract.
Nieuwe collega’s krijgen een gedegen training “on the job” om op die manier snel bekend te raken met de procedures en werkmethodes alsmede t.b.v. het overdragen van product- en toepassingskennis.

Omschrijving bedrijf

Insulcon B.V. is gevestigd in Steenbergen waar ruim 105 gedreven medewerkers zich elke dag inzetten om de klanten een uitstekende service en duurzame oplossingen te bieden.
Wij zijn één van de grootste productiebedrijven in de internationale markt voor hittebestendige- en vuurvaste isolerende producten en systemen. Deze worden gebruikt in uiteenlopende toepassingen bij vaak zeer hoge temperaturen.

De meeste van onze producten zijn uit voorraad leverbaar en kunnen worden omgezet/bewerkt volgens specifieke eisen van de klant. Onze klanten zijn o.a. energiecentrales, vuilverbranders, aluminiumgieterijen, petrochemische fabrieken, producenten van huishoudelijke toepassingen zoals CV ketels, haarden en kachels.

Insulcon heeft naast de vestiging in Steenbergen ook een vestiging in België (Keramab N.V.), Duitsland (Insulcon GmbH) en Zwitserland (Insulcon Projects SA).

INSULCON B.V.

INSULCON B.V.
Zilverhoek 4
4651 SP Steenbergen
http://WWW.INSULCON.COM

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Om u een goed beeld te geven van onze organisatie, producten en toepassingen, zetten wij graag onze deuren open op dinsdag 17 september 2019.

U kunt zich inschrijven voor één van onderstaande dagdelen:
1- Van 08:45 uur tot 11:30 uur
2- Van 13:15 uur tot 16:00 uur

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.