Versteden B.V.
(Bergen op Zoom)

Wat hebben wij je te bieden?

Bij Versteden zoeken we altijd collega’s voor zowel de werkplaats als voor de montage. We leiden je op tot productietechnicus en als je wilt kun je ook in de buitendienst montage aan de slag.
Je start met een basisopleiding in onze werkplaats in Bergen op Zoom. Hierin komt een groot deel van de werkzaamheden bij Versteden voorbij. Je leert over de materialen en gereedschappen en de basisbeginselen van lamineren, wikkelen, lassen of fitten.
In eerste instantie werk je samen met een ervaren collega, maar als je er klaar voor bent kun je ook zelfstandig werken of mee met ons montageteam naar klantlocaties in de industrie. Als jij een goede dosis motivatie en enthousiasme hebt om een mooi vak te leren, leren wij je alles wat je nodig hebt.
Kom vrijblijvend kennismaken en ons mooie bedrijf bekijken!

Schoolklassen/groepen zijn bij ons welkom.

Omschrijving bedrijf

Versteden B.V. is al meer dan 45 jaar specialist in FRP leidingsystemen. Bij Versteden verzorgen we het hele proces van ontwerp naar fabricage naar montage. Dat is onze kracht en daarvoor worden we door onze klanten gewaardeerd. Er zijn dus veel verschillende functies, zoals productietechnicus, monteur, werkvoorbereider of engineer.
Bij Versteden geloven we in lange termijn relaties. Dit geldt voor onze klanten, maar zeker ook voor onze medewerkers. Iedereen in de schakel is belangrijk. Niet voor niets zijn onze kernwaarden: Samen Duurzaam Verbinden.

Versteden B.V.

Versteden B.V.
Conradweg 8
4612 PD Bergen op Zoom
http://www.versteden.com

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Van dinsdag 14 tot en met vrijdag 19 oktober ben je welkom om met eigen ogen te zien wat voor vakwerk wij maken. En wat het werken met FRP inhoudt.
We geven je een rondleiding door onze moderne locatie in Bergen op Zoom. Je kunt vragen stellen en eventueel een afspraak maken om een dagdeel mee te lopen.

Versteden B.V. ontvangt bezoekers op di 15 oktober 2024 , wo 16 oktober 2024 , do 17 oktober 2024 , vr 18 oktober 2024 .

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden van maandag 9 september 2024 t/m donderdag 10 oktober 2024.