Versteden B.V.
(Bergen op Zoom)

Wat hebben wij u te bieden?

Als werkgever zijn we er voor onze mensen. Daarom vinden we een goed personeelsbeleid van groot belang. Door goede interne scholing kunnen wij onze medewerkers breed inzetten, wat ook mooie doorgroeimogelijkheden kan bieden.
Als onze werknemers zich fijn voelen op de werkplek, leuke collega’s hebben en zich gewaardeerd voelen, zijn wij tevreden en kunnen we samen succesvol zijn en blijven.

Wij bieden een leuke afwisselende baan als productiemedewerker- of als montagemedewerker kunststof piping, in een innovatief bedrijf dat volop in ontwikkeling is.
Het salaris is uiteraard in overeenstemming met je kennis en ervaring en de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn prima. Het betreft een fulltime functie direct in dienst bij het bedrijf, dus geen detachering.

Omschrijving bedrijf

Versteden is een zelfstandige onderneming gevestigd in Bergen op Zoom. Met een team van ca. 100 medewerkers, ontwerpen, produceren en installeren we glasvezelversterkte kunststof leidingen. Doordat alle disciplines in eigen beheer worden uitgevoerd hebben we in de afgelopen jaren een belangrijke positie weten te verwerven in ons marktsegment.

Versteden is onlangs verhuisd naar een nieuwe productielocatie in Bergen op Zoom en daarmee klaar voor de toekomst. We maken een gezonde groei door en zijn daarom continue op zoek naar nieuwe medewerkers.

Versteden B.V.

Versteden B.V.
Conradweg 8
4612 PD Bergen op Zoom
http://www.versteden.com

Wanneer kan ik op bezoek komen?

dinsdag 17 september vanaf 15.00 uur tot 17.00 uur en op donderdag 19 september ook van 15.00 uur tot 17.00 uur.

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.