Werk en Vakmanschap Personeels B.V.
(Roosendaal)

Wat hebben wij je te bieden?

Wij doen er alles aan doen om voor jou de juiste match te vinden in de techniek. Of je nu zoekt naar een nieuwe uitdaging, een leerwerkplek of vakbekwame, technische collega’s (in opleiding). Wij investeren in langdurige relaties, zowel met opdrachtgevers als met (leerling-)techneuten en staan dagelijks voor je klaar. Wij doen je vier beloftes. Daar kun je ons steeds op aanspreken.
- Wij maken werk graag persoonlijk.
- Jouw belangen staan centraal, niet die van ons.
- Wij kijken liever naar wat je kunt, dan naar wat je niet kunt.
- Wij leven en ademen techniek.

Omschrijving bedrijf

Werk en Vakmanschap is ontstaan op initiatief van werkgevers in de techniek. Natuurlijk is het tof als jij via ons aan het werk gaat. Of als je eindelijk de techneut vindt die je zoekt. Daarvoor doen wij het! Maar onze inzet gaat vérder. Wij maken ons hard voor technisch vakmanschap, nu én in de toekomst. Wij willen technische skills behouden en versterken. Dat kan niet alleen door mensen en banen met elkaar te verbinden. Daarvoor is meer nodig! Onderwijs en scholing zijn een onmisbare schakel. Logisch dus dat wij dat ook regelen. Een shortcut: wij bieden banen en opleidingen in de techniek.

Hóe wij dat doen, verklaart ons succes. Onze beloftes vormen de leidraad bij alles wat wij doen. Zo maken wij werk van persoonlijke begeleiding en coaching. Wij staan technische talenten steeds met raad en daad bij, of dat nu leerlingen, starters of routiniers zijn. Bovendien weten wij hoe belangrijk (financiële) zekerheid is. Daarom bieden wij een dienstverband met een goed salaris en prima arbeidsvoorwaarden. Belangrijk is dat wij een erkende organisatie zijn. Wij hebben tal van aansluitingen en certificeringen. Zo weet je zeker weet dat je zakendoet met een betrouwbare partner.

Werk en Vakmanschap Personeels B.V.

Werk en Vakmanschap Personeels B.V.
Markt 41
4701 PB Roosendaal
http://www.werkenvakmanschap.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Wij kunnen bezoekers ontvangen van maandag t/m vrijdag, tussen 08:30 en 17:00 uur. Wel maken we graag een afspraak van te voren, omdat we de tijd willen nemen om je te leren kennen. Alleen als wij weten wat jij wilt en wat je ambities zijn, kunnen wij de juiste contacten voor je leggen. Dat persoonlijke contact houden wij vast. Zolang jij via ons werkt, staan wij voor je klaar.

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden t/m woensdag 4 oktober 2023.

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden met * zijn verplicht.

Je gegevens
Werk en Vakmanschap Personeels B.V. ontvangt je gegevens en zal contact met je opnemen voor het verdere verloop.Aanvullende informatie
Deze gegevens worden niet met Werk en Vakmanschap Personeels B.V. gedeeld.