We Boost Brands BV & SuperCleaners RETAIL BV
(Roosendaal)

Wat hebben wij u te bieden?

We werken al veel met studenten en die zijn altijd welkom. Maar wellicht zijn er ook kansen voor omscholers, vrijwilligers of overige groepen.

Omschrijving bedrijf

We Boost Brands BV is een online agency met een duidelijke missie: Het BOOSTEN van de resultaten van ondernemers en bedrijven. Dat doen we door de inzet van online campagnes en digitalisering van je bedrijf. Denk hierbij aan Google, Social Media, Marketing Automation.

SuperCleaners RETAIL is een marketingconcept, verzonnen door de eigenaren van We Boost Brands. Het retailconcept is brand new, maar nu al te koop bij 500+ verkooppunten in NL en Belgiƫ. SuperCleaners wil doorgroeien naar Duitsland. Ons logistieke proces hebben we geheel uitbesteed. Dit laten we tijdens de tour graag zien.

We Boost Brands BV & SuperCleaners RETAIL BV

We Boost Brands BV & SuperCleaners RETAIL BV
Vijfhuizenberg
4708 AL Roosendaal
http://www.weboostbrands.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Op donderdag 20 oktober zet We Boost Brands BV haar deuren open. Je bent welkom met een aanmelding op ons kantoor aan de Vijfhuizenberg 44-46 te Roosendaal. Ook zullen we bij voldoende aanmeldingen na een rondleiding ons zusterbedrijf SuperCleaners RETAIL bezoeken op 2 locaties (warehouse en verkooplocatie) in Roosendaal.

We Boost Brands BV & SuperCleaners RETAIL BV heeft de mogelijkheid om aan te melden nog niet bevestigd.