Vermeulen Steenbergen bv
(Steenbergen)

Wat hebben wij u te bieden?

Wij zijn een organisatie met historie (opgericht in 1877), maar vooral ook een heldere visie en aanpak voor nu en de toekomst op het gebied van marketing en communicatie. Wij komen graag in contact met personen die passie hebben voor marketing, communicatie en media en die energie krijgen van het ontzorgen van andere bedrijven en organisaties op deze gebieden.

Omschrijving bedrijf

Vermeulen Steenbergen is een marketing, -communicatie en mediabedrijf opgericht in 1877. Wij hebben ervaren dat bedrijven het lastig vinden om de aandacht te krijgen en te houden van hun huidige en potentiële klanten. Door internet zijn de mogelijkheden hiervoor bijna onbeperkt; ondernemers missen echter vaak de kennis, kunde en tijd om deze effectief te benutten. Wij van Vermeulen zorgen voor de oplossing. Vanuit onze jarenlange kennis, kunde en ervaring ontzorgen wij bedrijven in het continu en zonder zorgen in contact komen en blijven met hun doelgroepen.

Vermeulen Steenbergen bv

Vermeulen Steenbergen bv
Molenweg, 4
4651 CM Steenbergen
http://www.vermeulensteenbergen.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Tijdens kantoortijden en gelieve op afspraak, zodat de juiste persoon beschikbaar is om uitleg te geven over onze organisatie.

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.