TWB, Thuiszorg met Aandacht
(Halsteren)

Wat hebben wij u te bieden?

De dagvoorzieningen van TWB hebben leuke en uitdagende doelgroepen in verschillende leeftijdscategorieën waarbij uw hulp als vrijwilliger zeer welkom is.

U ondersteunt in het uitvoeren van activiteiten met cliënten. Dit kan allerlei vormen aannemen. Van een rondje wandelen tot het creatief bezig zijn met schilderen bijvoorbeeld, terwijl u een ander moment samen met onze cliënten geniet van zelfgemaakte appelflappen.
Dit alles in combinatie met onze cliënten en medewerkers maakt dat u als vrijwilliger met een goed gevoel weer naar huis gaat na een dag meehelpen op locatie.

Omschrijving bedrijf

TWB, Thuiszorg met Aandacht is een thuiszorgorganisatie met veel verplegend en verzorgend personeel. Er zijn echter ook voorzieningen zoals de dagvoorziening in Halsteren waar mensen niet thuis maar op locatie geholpen worden.

TWB, Thuiszorg met Aandacht

TWB, Thuiszorg met Aandacht
Kapelaan Molstraat 48
4661 KD Halsteren
http://www.twb.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Dinsdag 17 maart en donderdag 19 maart van 10.30 uur tot 15.00 uur op inloopbasis. Tijdens piekmomenten kan het zijn dat het even duurt voordat een van de medewerkers tijd heeft om u te woord te staan.

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.