Tummers Plaatbewerking
(Hoogerheide)

Wat hebben wij u te bieden?

Tummers Plaatbewerking is van oorsprong een familiebedrijf met korte communicatielijnen. Als snelgroeiende organisatie hebben we vaak interessante vacatures. Het is natuurlijk prettig als je aan de functie-eisen voldoet, maar de juiste drive en passie is misschien nog wel belangrijker. Het geheim van ons succes is namelijk de manier waarop we samenwerken en het enthousiasme waarmee we dat doen.

Ervaring of het juiste diploma is niet altijd nodig, want we bieden volop scholingsmogelijkheden! Zo leiden we je bijvoorbeeld graag op tot CNC Kanter/Zetter, of kun je vaak direct aan de slag als productiemedewerker.

Omschrijving bedrijf

Tummers Plaatbewerking startte als afdeling van wereldwijd machinebouwbedrijf Tummers Food Processing Solutions en groeide uit tot een succesvolle zelfstandige onderneming. Inmiddels zijn we al meer dan 25 jaar een begrip op het vlak van de verwerking van RVS, staal en aluminium. Onze klantenkring bestaat voornamelijk uit architecten, machinebouwers, overheden en particulieren. Zij weten ons te vinden voor elke vorm van plaatbewerking, geen uitdaging is ons te gek.
Omdat we alle voorzieningen onder één dak verzameld hebben, bieden we een breed scala aan expertises en productiemogelijkheden. Van engineering tot lasersnijden en van laswerk tot kanten / zetten, Tummers Plaatbewerking doet het allemaal! Ons indrukwekkende machinepark garandeert daarbij hoge kwaliteit een korte doorlooptijd.
Tummers Plaatbewerking groeit hard en zoekt daarom vaak nieuwe collega’s. We ontmoeten je graag, dus kom snel een kijkje nemen!

Tummers Plaatbewerking

Tummers Plaatbewerking
Wattweg 4
4631 SM Hoogerheide
http://www.tummersplaatbewerking.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Van maandag 17 t/m vrijdag 21 oktober opent Tummers Plaatbewerking haar deuren voor jou! Zo kun je met eigen ogen zien wat we voor onze klanten betekenen en waar we aan werken. Na een gezellige ontvangst vertellen we kort iets over onszelf en krijg je een rondleiding door ons bedrijf.
Interesse in een bedrijfsbezoek? Meld je dan hieronder aan en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden t/m vrijdag 14 oktober 2022.

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden met * zijn verplicht.

Uw gegevens
Tummers Plaatbewerking ontvangt uw gegevens en zal contact met u opnemen voor het verdere verloop.Aanvullende informatie
Deze gegevens worden niet met Tummers Plaatbewerking gedeeld.