Tummers Food Processing Solutions
(Hoogerheide)

Wat hebben wij je te bieden?

Ontdek jouw carrière bij Tummers Food Processing Solutions!
Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in een dynamisch en snelgroeiend bedrijf? Tummers Food Processing Solutions, een familiebedrijf en wereldmarktleider in de ontwikkeling en levering van proceslijnen voor aardappelverwerking, biedt jou deze kans! Met onze snelle groei zijn we regelmatig op zoek naar vakbekwame collega’s die net zoveel passie en expertise meebrengen als de rest van ons team. Geen dag is hetzelfde in onze veelzijdige werkomgeving, waar je werkt voor grote internationale klanten.
Bij Tummers hechten we veel waarde aan lange termijnrelaties. Het kost tijd om je volledig thuis te voelen in onze specifieke branche, en die tijd investeren we graag in jou. Met jouw inzet en enthousiasme bieden wij je volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Als erkend leerbedrijf staan onze deuren altijd open voor stagiaires en afstudeerders van elk opleidingsniveau.

Schoolklassen/groepen zijn bij ons welkom.

Omschrijving bedrijf

Over Tummers Food Processing Solutions
Tummers Food Processing Solutions levert wereldwijd machines en complete proceslijnen voor de aardappelverwerking. Alle engineering- en productieactiviteiten vinden in eigen beheer plaats, waardoor we snel kunnen reageren op veranderende marktbehoeften. We zetten sterk in op innovatie en duurzaamheid, wat ons continu in ontwikkeling houdt.
We nodigen je graag uit om een kijkje te nemen in onze volledig vernieuwde machinefabriek en te zien hoe wij wereldwijd aan de behoeften van onze klanten voldoen.

Tummers Food Processing Solutions

Tummers Food Processing Solutions
Ampèreweg 5
4631 SP Hoogerheide
http://www.tummers.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Bezoek ons en meld je aan!
Op vrijdag 18 oktober openen wij onze deuren voor potentiële collega's. Kom zelf ervaren wat Tummers Food Processing Solutions wereldwijd voor klanten betekent en ontdek waar wij aan werken en hoe we dit doen. Na een warme ontvangst vertellen we kort over ons bedrijf, gevolgd door een rondleiding door onze moderne machinefabriek. De dag wordt afgesloten met een gezellig samenzijn in ons eigen Tummers café, waar je met onze collega's kunt napraten.
Wil je bij ons binnenkijken? Meld je dan nu aan en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Tummers Food Processing Solutions ontvangt bezoekers op vr 18 oktober 2024 .

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden van maandag 9 september 2024 t/m donderdag 10 oktober 2024.