Stichting VIV (Vrouwen Integratie Vandaag)
(Bergen op zoom)

Wat hebben wij u te bieden?

Wij zoeken vrouwen die in hun vrije tijd vrouwen van niet Nederlandse afkomst willen helpen met het leren van de Nederlandse taal. Dit gebeurt meestal in groepsverband, maar wij bieden ook individuele hulp in de vorm van een taalmaatje. Daarnaast hebben we een conversatiegroep en een computergroep. Bij ons is de sfeer gezellig en ontspannen, je leert veel nieuwe mensen en culturen kennen.
Beschikbaarheid: 1 x per week op een vaste ochtend of middag (in overleg)

Omschrijving bedrijf

Stichting Vrouwen Integratie Vandaag (VIV) is een organisatie van en voor vrouwen. Het doel van VIV is om vrouwen van niet Nederlandse afkomst zelfvertrouwen te geven en zelfredzaam te maken in de wereld om hen heen. Dat doen we door het geven van Nederlandse les en hen kennis te laten maken met de Nederlandse samenleving. Belangrijk hierbij is respect en begrip voor anderen, ongeacht afkomst, aanleg of capaciteiten.

Stichting VIV (Vrouwen Integratie Vandaag)

Stichting VIV (Vrouwen Integratie Vandaag)
Zonneplein
4624 BA Bergen op zoom
http://www.vivboz.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Maandag 17 t/m vrijdag 21 oktober tussen 9.30-11.30 uur kunt u binnenlopen om kennis te maken en informatie te krijgen over Stichting VIV en ons vrijwilligerswerk.

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden t/m vrijdag 14 oktober 2022.

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden met * zijn verplicht.

Uw gegevens
Stichting VIV (Vrouwen Integratie Vandaag) ontvangt uw gegevens en zal contact met u opnemen voor het verdere verloop.Aanvullende informatie
Deze gegevens worden niet met Stichting VIV (Vrouwen Integratie Vandaag) gedeeld.