Stichting VIV (Vrouwen Integratie Vandaag)
(Bergen op Zoom)

Wat hebben wij je te bieden?

Wij zoeken vrouwen die in hun vrije tijd vrouwen van niet Nederlandse afkomst willen helpen met het leren van de Nederlandse taal. Dit gebeurt meestal in groepsverband, maar wij bieden ook individuele hulp in de vorm van een taalmaatje. Bij ons is de sfeer gezellig en ontspannen, je leert veel nieuwe mensen en culturen kennen.

Omschrijving bedrijf

Stichting Vrouwen Integratie Vandaag (VIV) is een organisatie van en voor vrouwen. Het doel van VIV is om vrouwen van niet Nederlandse afkomst zelfvertrouwen te geven en zelfredzaam te maken in de wereld om hen heen. Dat doen we door het geven van Nederlandse les en hen kennis te laten maken met de Nederlandse samenleving. Belangrijk hierbij is respect en begrip voor anderen, ongeacht afkomst, aanleg of capaciteiten.

Stichting VIV (Vrouwen Integratie Vandaag)

Stichting VIV (Vrouwen Integratie Vandaag)
Zonneplein 33
4624 BA Bergen op Zoom
http://www.vivboz.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Maandag 14 tot en met vrijdag 18 oktober op afspraak tussen 9.30-12.00 u kunt u kennis maken en informatie krijgen over Stichting VIV en ons vrijwilligerswerk

Stichting VIV (Vrouwen Integratie Vandaag) ontvangt bezoekers op ma 14 oktober 2024 , di 15 oktober 2024 , wo 16 oktober 2024 , do 17 oktober 2024 , vr 18 oktober 2024 .

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden van maandag 9 september 2024 t/m donderdag 10 oktober 2024.