Schipper Accountants
(Roosendaal)

Wat hebben wij je te bieden?

Verbinding, vakmanschap, vooruitgang en vrijheid vinden we belangrijk. Onze collega’s omschrijven de werkcultuur dan ook als persoonlijk, informeel, innovatief en betrokken. Dat zie je onder andere terug in de onderlinge collegialiteit, prettige werk-privé balans, onze aandacht voor vitaliteit en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Je werkt samen in een team, krijgt kansen om uitdagingen aan te gaan en je krijgt de vrijheid om je eigen keuzes te maken. Natuurlijk sta je er daarbij niet alleen voor! Naast je directe collega’s, zorgt je persoonlijke buddy voor een goede begeleiding op de werkvloer.

Eenmaal aan de slag, bepaal je zelf de koers van je loopbaan. Zo zijn er bijvoorbeeld diverse opleidingstrajecten, die aansluiten op jouw wensen en behoeften. Zo kun je doorgroeien volgens jouw eigen ambities.

Kortom, we bieden je interessant werk, volop ontwikkelingsmogelijkheden en genoeg vrije tijd om naast je werk die dingen te doen waar je energie van krijgt.

Omschrijving bedrijf

Met negen vestigingen in Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Brabant behoort Schipper tot de top 25 accountants- en advieskantoren van Nederland. Bij Schipper werken we aan de toekomst: de toekomst van onze klanten, van onze eigen organisatie én van onze medewerkers. Dit betekent dat we je alle ruimte bieden voor persoonlijke ontwikkeling en oog hebben voor het carrièrepad dat bij jou past. Daarbij hechten we veel waarde aan persoonlijk contact. Bij Schipper kun je zijn wie je bent. We beschouwen je als een unieke collega van wie de input waardevol is. Hiërarchische lijnen tellen niet: ieders mening en inbreng telt.

Schipper Accountants

Schipper Accountants
Kloosterstraat 10-18
4701 KK Roosendaal
https://www.schipperaccountants.nl/

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Wil jij ervaren hoe het er in een accountantskantoor aan toegaat? Kom op woensdag 11 oktober 2023 de sfeer proeven bij Schipper en meld je aan voor onze inhousedag. We nemen je mee in het werk als een accountant en vertellen je door middel van casussen meer over ons mooie vak.

Praktische info:
• Datum: woensdag 11 oktober
• 09.15 tot ± 12.00 uur, inloop vanaf 08.45 uur
• Locatie: kantoor Roosendaal (Kloosterstraat 10-18)

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden t/m woensdag 4 oktober 2023.

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden met * zijn verplicht.

Je gegevens
Schipper Accountants ontvangt je gegevens en zal contact met je opnemen voor het verdere verloop.Aanvullende informatie
Deze gegevens worden niet met Schipper Accountants gedeeld.