Sailor Telecom & ICT
(Roosendaal)

Wat hebben wij je te bieden?

Sailor Telecom & ICT biedt toekomstige ICT-leerlingen, stagiaires en werkzoekenden een dynamische en leerzame omgeving waarin je jezelf kunt ontwikkelen en groeien. Bij ons krijg je de kans om praktijkervaring op te doen met de nieuwste technologieën en werk je samen met een team van ervaren professionals. We bieden uitgebreide opleidings- en doorgroeimogelijkheden, persoonlijke begeleiding en de kans om aan uitdagende projecten te werken. Daarnaast hechten we veel waarde aan een collegiale en ondersteunende werksfeer. Bij Sailor verbinden we niet alleen mensen en processen, maar ook jouw carrière met succes.

Omschrijving bedrijf

Sailor Telecom & ICT is een toonaangevend bedrijf dat innovatieve telecommunicatie- en ICT-oplossingen biedt. Met onze uitgebreide diensten en deskundige teams verbinden wij mensen en processen naadloos. Bij Sailor staat klanttevredenheid voorop, en onze slogan 'Sailor verbindt mensen en processen' weerspiegelt onze toewijding om de beste ondersteuning en oplossingen te leveren aan onze klanten.

Sailor Telecom & ICT

Sailor Telecom & ICT
Klerkenveld 4
4704 SV Roosendaal
https://sailor.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Bezoek Sailor Telecom & ICT op werkdagen gedurende de hele dag en krijg een uniek inkijkje in onze diverse afdelingen. Ontmoet ons mobiele team, bekijk hoe onze technische experts apparatuur assembleren en repareren, en ervaar hoe onze helpdeskmedewerker op afstand ondersteuning biedt aan onze relaties met een breed scala aan vragen.

Sailor Telecom & ICT ontvangt bezoekers op ma 14 oktober 2024 , di 15 oktober 2024 , wo 16 oktober 2024 , do 17 oktober 2024 .

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden van maandag 9 september 2024 t/m donderdag 10 oktober 2024.