Gebouw-T
(Bergen op Zoom)

Wat hebben wij u te bieden?

Gebouw-T is op zoek naar enthousiaste vrijwillige (event)medewerkers & stagiaires om het team te komen versterken. Je werkzaamheden verschillen van het verkopen van kaartjes tot het tappen van biertjes. Ook zoeken we mensen die de artiesten verwelkomen en zorgen dat ze niks tekort komen. Samen met je collega's draag je bij aan de belevenis van zowel bezoekers als artiesten. Voor, tijdens en na een evenement.

Ben je (alvast) op zoek naar een stage op het gebied van marketing, productie of planning? Ook dan ben je welkom om een kijkje te komen nemen!

Omschrijving bedrijf

Gebouw-T is hét poppodium van Bergen op Zoom en omgeving. Met concerten van (inter)nationale topartiesten, dance-events, festivals en meer! Gebouw-T kan niet zonder de inzet van vrijwilligers. Ze zijn onder meer werkzaam achter de bar, in de garderobe en bij de kassa. Daarnaast dragen vrijwilligers bij in de ondersteuning van de publiciteit.

Gebouw-T

Gebouw-T
Wilhelminaveld 96
4611 WJ Bergen op Zoom
https://gebouw-t.nl/

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Op woensdag 18 maart opent Gebouw-T de deuren tussen 09:30 en 12:30. Door middel van een interactieve rondleiding kunnen belangstellenden Gebouw-T beter leren kennen. Om 10:00 uur start de eerste rondleiding en om 11:00 zal de tweede rondleiding van start gaan!

Zien we je dan?

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.