Ferna Services
(ROOSENDAAL)

Wat hebben wij u te bieden?

Wil je kijken of je enthousiast wordt van werken in de techniek? Met passie voor ons vak werken wij aan unieke en diverse projecten van metaal. Onze gemotiveerde en ervaren specialisten vertellen je graag over het verwerken van aluminium, staal en roestvast staal (RVS) op maat.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en wij zijn pas écht tevreden als onze klanten tevreden zijn. Van idee tot eindproduct, van werkvoorbereiding op kantoor tot het vakmanschap in de werkplaats. Elke schakel is even belangrijk en samen zorgen we voor de realisatie van de wensen van onze klanten. Ook iets voor jou? Dan ontmoeten we je graag op dinsdag 18 oktober. Tot dan!

Omschrijving bedrijf

Ferna Services is een specialist in metaalbewerking en las- en constructiewerken. Wij zijn een energiek bedrijf en we leveren onze klanten maatwerk. Wij hebben veel kennis en expertise en daarbij een flexibele instelling. Daarom staat Ferna Services garant voor de uitvoering van allerlei ijzersterke projecten in aluminium, staal en roestvast staal (RVS). Vanaf het moment van tekenen en berekenen tot aan de fabricage en montage van constructies en machines. En omdat we alles in eigen beheer houden, kunnen we kwaliteit en service garanderen. Wij willen altijd technisch up-to-date blijven en de nieuwste technologieën inzetten om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Ferna Services

Ferna Services

Ferna Services
Westelijke Havendijk 31
4703 RA ROOSENDAAL
https://www.ferna.nl/

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Op dinsdag 18 oktober zetten wij onze deuren voor jullie open. Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen bij Ferna Services. Tussen 9:00u en 15:00u aan de Westelijke Havendijk 31 in Roosendaal. De koffie staat klaar. Tot dan!

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden t/m vrijdag 14 oktober 2022.

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden met * zijn verplicht.

Uw gegevens
Ferna Services ontvangt uw gegevens en zal contact met u opnemen voor het verdere verloop.Aanvullende informatie
Deze gegevens worden niet met Ferna Services gedeeld.