EBC Taleninstituut
(Bergen op Zoom)

Wat hebben wij je te bieden?

Verzorg jij straks taaltrainingen voor hét taleninstituut uit de regio? EBC Taleninstituut is al bijna 40 jaar een gerenommeerd instituut en verzorgt op maat gemaakte (zakelijke) taaltrainingen in o.a. Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans en inburgering. De taaltrainingen zijn op ons instituut, online en incompany door het hele land. Door de verschillende taaltrajecten die wij verzorgen staat onze deur staat altijd open voor nieuwe (zzp-)taaltrainers! Neem een kijkje op ons instituut en kom alles te weten over onze aanpak, trainingen en de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden!

Omschrijving bedrijf

EBC Taleninstituut is dé specialist op het gebied van zakelijke taaltrainingen op maat. Elke klant is uniek, daarom worden onze taaltrainingen op maat gemaakt. Met enthousiaste medewerkers en native taaldocenten organiseren wij trainingen afgestemd op de behoeften van de klant in de talen Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans & meer! Daarnaast verzorgen wij ook inburgeringslessen in de regio West-Brabant.

De taaltrainingen zijn op ons instituut in Bergen op Zoom, incompany door het hele land of online. Privélessen of lessen voor kleine groepen medewerkers van een bedrijf. Overdag of in de avonduren. De cursusmogelijkheden zijn bij ons eindeloos en daarom staat onze deur altijd open voor nieuwe (zzp-)taaltrainers!

Wij zijn een proactieve en enthousiaste organisatie die bij de de Cedeo-erkend is en hoog scoort op dienstverlening en service. Betrokkenheid, collegialiteit en passie voor het vak zijn belangrijke speerpunten binnen onze organisatie. Onze kracht zit in de kwaliteit van onze taaltrainers en medewerkers.

EBC Taleninstituut

EBC Taleninstituut
Keldermanslaan 3
4611 AL Bergen op Zoom
http://www.ebc.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Meld jezelf aan en we spreken een dag en tijdstip af dat jou het beste uitkomt! Komt een andere dag beter uit, dan horen we dat graag. Kom vrijblijvend langs voor een heerlijke kop koffie en maak kennis met ons instituut, onze taaltrainingen en de mogelijkheden die wij hebben voor (zzp-)taaltrainers (in opleiding).

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden t/m woensdag 4 oktober 2023.

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden met * zijn verplicht.

Je gegevens
EBC Taleninstituut ontvangt je gegevens en zal contact met je opnemen voor het verdere verloop.Aanvullende informatie
Deze gegevens worden niet met EBC Taleninstituut gedeeld.