EBC Taleninstituut
(Bergen op Zoom)

Wat hebben wij je te bieden?

Onze koffie staat altijd klaar voor nieuwe (zzp-)taaltrainers! Door de hoeveelheid en diversiteit aan taaltrajecten die wij verzorgen, breiden wij graag continu ons bestand met (zzp-)taaltrainers uit. Als taaltrainer aan de slag bij EBC betekent flexibiliteit en werken voor de mooiste bedrijven en gemotiveerde zakelijke cursisten. Door de groei van ons instituut breiden we ook regelmatig ons back-officeteam uit.

Maak onder het genot van goede koffie en thee laagdrempelig kennis met (werken in) het zakelijke talenonderwijs!

Omschrijving bedrijf

EBC Taleninstituut is al bijna 40 jaar een begrip in Bergen op Zoom. We zijn een gerenommeerd en toonaangevend instituut voor zakelijke taaltrainingen op maat. Met enthousiaste medewerkers en native taaldocenten organiseren wij trainingen afgestemd op de behoeften en wensen van de klant en het niveau van de cursist(en). Nederlands, Engels, Frans, Duits en Spaans vormen onze Big 5. Maar we organiseren voor alle talen trainingen!

De trainingen geven we individueel of in groepsverband: incompany bij bedrijven door heel Nederland, online en op ons instituut in Bergen op Zoom. Daarnaast verzorgen we ook inburgeringstrajecten in Bergen op Zoom, Roosendaal en Etten-Leur.

We zijn een proactieve en enthousiaste organisatie die Cedeo-erkend is en hoog scoort op dienstverlening en service. Betrokkenheid, collegialiteit en passie voor het vak zijn belangrijke speerpunten binnen onze organisatie. Onze kracht zit vooral in de kwaliteit van onze taaltrainers en medewerkers. Op ons taleninstituut heerst een dynamische en internationale sfeer waar docenten, cursisten en medewerkers met allerlei talen en culturen samenkomen.

EBC Taleninstituut

EBC Taleninstituut
Keldermanslaan 3
4611 AL Bergen op Zoom
http://www.ebc.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Maak laagdrempelig kennis met (werken in) het zakelijke talenonderwijs! We leiden je rond door ons instituut en vertellen je alles over onze trainingen en aanpak. We hebben tijdens Kijk Binnen Bij Bedrijven twee koffiemomenten:

Woensdag 16 oktober 15:00 - 16:00 uur
Vrijdag 18 oktober 11:00 - 12:00 uur

Liever op een ander moment kennismaken? Laat het ons weten! Dan kijken we samen naar een andere datum/tijdstip.

EBC Taleninstituut ontvangt bezoekers op wo 16 oktober 2024 , vr 18 oktober 2024 .

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden van maandag 9 september 2024 t/m donderdag 10 oktober 2024.