Binnenkijken levert altijd wat op!

Wil jij weten waar je past?
Of je nu een baan zoekt, een opleiding, een stageplek of ervaring op wilt doen bij een bedrijf, belangrijk is natuurlijk dat het bedrijf bij je past. Bij een eerste kennismaking weet je vaak al heel veel. Daarom regelen we dat graag voor je. Doe mee met Kijk Binnen Bij Bedrijven en kijk welk bedrijf bij jou past!
 

Voor wie?
Kijk Binnen Bij Bedrijven is voor iedereen die meer wil weten over werkkansen en -mogelijkheden. Voor scholieren die nog niet goed weten wat ze willen. Voor decanen en docenten om met leerlingen bedrijfsbezoeken te brengen of omdat zij zelf praktijkervaring bij een bedrijf willen opdoen. Voor wie van plan is het roer om te gooien en zich wil oriënteren op een nieuwe loopbaan. Kortom: voor iedereen die zijn horizon wil verbreden. Pak die kans!

Hoe werkt het?
Zodra Kijk Binnen Bij Bedrijven start, vind je hier een lijst met bedrijven die meedoen. Bij die bedrijven kun je een kijkje nemen. Soms live, soms digitaal. Je leest meer informatie over het bedrijf en ziet wat ze jou te bieden hebben. Vind je een bedrijf interessant? Dan kun je je inschrijven. 

Wat gebeurt er als je je ingeschreven hebt?
Je krijgt bericht van de bedrijven waar je je hebt ingeschreven. Elk bedrijf bepaalt zijn eigen aanpak. Misschien krijg je een rondleiding, presentatie, speeddate of een één-op-één kennismaking. Het bedrijf vindt het leuk dat jij je ingeschreven hebt, dus doe je best! Let op: de bezoeken zijn niet bedoeld als sollicitatiegesprek.

Meer weten?
Bekijk hier de informatiefolder voor bezoekers van oktober 2022.

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich bij de deelnemende bedrijven van maandag 4 september 2023 t/m woensdag 4 oktober 2023 aanmelden.