Croonwolter&dros b.v.
(Roosendaal)

Wat hebben wij je te bieden?

We bieden je een baan voor het' leven', waarin je zelf verantwoordelijk bent voor je eigen ontwikkeling en groei. Dit alles in een prettige werkomgeving waar arbeidsvreugde centraal staat en geen dag hetzelfde hoeft te zijn.

Omschrijving bedrijf

Croonwolter&dros is een technisch installatiebedrijf voor zowel elektrotechniek als installatietechniek. We werken constant aan nieuwe technologische ontwikkelingen. We hebben kennis, ervaring en het vakmanschap om intelligente systemen en integrale, duurzame oplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren en te beheren en onderhouden.

Croonwolter&dros b.v.

Croonwolter&dros b.v.
Ettenseweg 20
4706 PB Roosendaal
http://www.croonwolterendros.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Op woensdag 11 oktober ontvangen we graag belangstellenden. We hebben als technisch installatiebedrijf, i.v.m. veiligheid, nu niet de mogelijkheid om naar projecten te gaan. We kunnen wel jongeren enthousiasmeren voor techniek door je iets te laten maken en te laten informeren door ervaringsdeskundige. Je kunt in een mooie presentatie zien wat we als Croonwolter&Dros allemaal doen.

Basisscholen vanaf groep 7 en 8 en voortgezet onderwijs mogen ook contact opnemen om een gastles in te plannen. Ook voor die lessen hebben we praktische toolkits met leuke opdrachten die tot de verbeelding spreken.


Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden t/m woensdag 4 oktober 2023.

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden met * zijn verplicht.

Je gegevens
Croonwolter&dros b.v. ontvangt je gegevens en zal contact met je opnemen voor het verdere verloop.Aanvullende informatie
Deze gegevens worden niet met Croonwolter&dros b.v. gedeeld.