Bruynzeel Keukens
(Bergen op Zoom)

Wat hebben wij u te bieden?

Werken bij Bruynzeel Keukens betekent werken in een persoonlijke bedrijfscultuur. Jouw ontwikkeling staat bij ons voorop. Daarom krijg je hier de ruimte om je eigen paden te bewandelen. Binnen je functie én daarbuiten. Spreekt dit jou aan? Kom dan een kijkje bij ons nemen tijdens de week van Kijk binnen bij Bedrijven en check de vacatures op onze website.

Omschrijving bedrijf

Bruynzeel keukens verkoopt en produceert keukens die worden geproduceerd in onze eigen fabriek in Bergen op Zoom. Al sinds de jaren ’60 van de vorige eeuw zijn we hier gevestigd. Inmiddels beslaat de volledig geautomatiseerde fabriek maar liefst 56.000 m2. De 250 enthousiaste medewerkers in onze fabriek dragen dagelijks zorg voor de kwaliteit en uitstraling van de keukenkasten die straks zijn terug te vinden bij jou thuis.

Bruynzeel Keukens

Bruynzeel Keukens
Drebbelstraat
4622 RC Bergen op Zoom
https://werkenbij.bruynzeelkeukens.nl/

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Graag nodigen wij je uit om een kijkje te komen nemen in onze keukenfabriek. Op maandag 17-, woensdag 19- en donderdagochtend 20 oktober ontvangen wij je graag voor een rondleiding. Deze start om 10:00 uur. Na de rondleiding drinken we graag een kop koffie met je om te kijken waar jouw ambities liggen en wat wij hier in kunnen betekenen. Bij Bruynzeel is alles mogelijk! Naast de fabriek kun je bij ons ook terecht als aankoopadviseur of master data specialist.

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden t/m vrijdag 14 oktober 2022.

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden met * zijn verplicht.

Uw gegevens
Bruynzeel Keukens ontvangt uw gegevens en zal contact met u opnemen voor het verdere verloop.Aanvullende informatie
Deze gegevens worden niet met Bruynzeel Keukens gedeeld.