Binnenkijken levert altijd wat op!

Wil jij weten waar je past?

Een (vervolg-)opleiding, omscholing, stageplaats of (vrijwilligers)werk? Kijk om je heen!

Kijk Binnen Bij Bedrijven is voor iedereen die zich een beeld wil vormen van werkkansen en -mogelijkheden. Voor wie op school zit en nog niet goed weet welke kant hij/zij op wil. Voor decanen en docenten om met leerlingen bedrijfsbezoeken te brengen. Voor wie van plan is het roer om te gooien en zich wil oriënteren op een nieuwe loopbaan. Kijk Binnen Bij Bedrijven helpt je je horizon te verbreden door vrijblijvend kennis te maken.

Vanaf februari 2022 kun je de lijst met deelnemende bedrijven bekijken. Vanaf dan schrijf je je via deze website rechtstreeks in bij bedrijven en organisaties van jouw keuze. Dat kan bij zoveel bedrijven als je wenst, maar zorg dat het wel haalbaar is. Het zou zonde zijn als je niet kunt komen.

Makkelijker kan niet

Je ontvangt bericht van de bedrijven waar je je hebt ingeschreven. Elk bedrijf bepaalt namelijk zijn eigen aanpak. Afhankelijk van de groepsgrootte kan dat zijn een rondleiding, presentatie, speeddate of een één-op-een kennismaking. Je bent er welkom, dus zet zelf ook je beste beentje voor. Dat maakt het interessant voor beide partijen. Let op: de bezoeken zijn niet bedoeld als sollicitatiegesprek.

Twijfel je nog?

Kijk Binnen Bij Bedrijven is voor iedereen. Voor scholieren, studenten, werkzoekenden, vrijwilligers en voor iedereen die gewoon nieuwsgierig is of een bedrijf, branche of sector hem of haar ‘past’.

Meer weten?

Bekijk hier de informatiefolder van 2021 voor bezoekers! Die van 2022 volgt.

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich bij de deelnemende bedrijven van maandag 28 februari 2022 t/m vrijdag 18 maart 2022 aanmelden.