Axxicom Thuishulp
(Bergen op Zoom)

Wat hebben wij u te bieden?

Een betaalde baan als huishoudelijke hulp.
De huishoudelijke hulp zorgt ervoor dat onze klanten zo lang als mogelijk met de juiste ondersteuning in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen.
De huishoudelijke hulp biedt ondersteuning bij de huishoudelijke taken daar waar het voor de klant of het netwerk van de klant niet meer mogelijk is.

Omschrijving bedrijf

Axxicom Thuishulp, om langer zelfstandig te kunnen wonen.
Het liefst blijft u zo lang mogelijk thuis wonen. In uw eigen vertrouwde omgeving en met de mensen om u heen die u goed kent. Maar niet altijd kunt u alles wat in huis moet gebeuren nog zélf doen of overzien. Dan helpt Axxicom Thuishulp. Onze thuishulpen staan voor u klaar. Dat doen we in heel veel gemeenten in Nederland. Samen met u zorgen ze ervoor dat u langer op uzelf kunt blijven wonen.

Met een Wmo-indicatie van uw gemeente kunt u aanspraak maken op hulp in de huishouding. U heeft dan recht op een schoon en leefbaar huis. Uw gemeente kijkt eerst wat u zelf nog kunt. Met andere woorden, of u nog zelfredzaam bent. En of er misschien mensen in uw omgeving zijn die een handje kunnen helpen. Op basis van uw indicatie of uw afspraken met de gemeente spreekt u met Axxicom Thuishulp af welke taken uw thuishulp gaat verzorgen en wanneer.

Een schoon huis zorgt ervoor dat u langer gezond blijft. Bij Axxicom Thuishulp kunt u de taken van uw thuishulp afstemmen op wat u nodig heeft. Bijvoorbeeld lichte huishoudelijke taken zoals afwassen en stoffen. Of met zwaarder werk zoals stofzuigen, dweilen, bedden verschonen en ramen lappen. Ook voor wassen, drogen en strijken kunt u een beroep op ons doen. Net wat nodig is om uw huis schoon en leefbaar te houden.

Axxicom Thuishulp

Axxicom Thuishulp
Rooseveltlaan 148
4624 DE Bergen op Zoom
https://www.axxicom.nl/home

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Graag laat ik u kennis maken met het bedrijf op Rooseveltlaan 148 te Bergen op Zoom op 17 maart van 13.00 uur tot 17.00 uur.

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.