ADS uitzendbureau BV
(Steenbergen NB)

Wat hebben wij u te bieden?

Wij hebben diverse vacatures in verschillende sectoren. Wij hebben zowel tijdelijk- als werk voor een langere periode beschikbaar. Daarnaast zijn wij ook op zoek naar medewerkers voor een rechtstreeks dienstverband bij onze opdrachtgevers.

Omschrijving bedrijf

ADS uitzendbureau staat voor Alle Diensten Samen. ADS uitzendbureau is de afgelopen 10 jaar tot een op een breed gebied opererend uitzendbureau uitgegroeid waarbij we veel sectoren aanspreken.

Persoonlijke aanpak
ADS Uitzendbureau onderscheidt zich door de directe, persoonlijke aanpak, de korte lijnen en grote betrokkenheid bij zowel de ondernemingen waarvoor wij werken, als bij de medewerkers die door ons worden uitgezonden. Die medewerkers worden streng geselecteerd op kunde, kennis en motivatie. Daarbij werken wij alleen met mensen die de Nederlandse taal spreken.

Vast aanspreekpunt
Door onze gedegen en betrouwbare manier van werken hebben wij een uitstekende naam opgebouwd. Dagelijks werkt ons ervaren team er hard aan om die reputatie in stand te houden. Daarbij zijn we een vast aanspreekpunt voor zowel de klant als onze medewerkers. Wij zorgen ervoor dat de juiste persoon op de juiste plaats wordt ingezet en ondersteunen onze relaties op het gebied van personeelszaken.

Voor meer informatie neem contact met ons op via 0167-563500 (24/7) of kijk op onze website www.adsuitzendureau.nl

ADS uitzendbureau BV

ADS uitzendbureau BV
Hoogstraat 7
4651 VA Steenbergen NB
http://adsuitzendbureau.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Woensdag 18 maart en donderdag 19 maart tussen 8.00-17.00 uur staat de koffie gereed en staan wij iedereen graag persoonlijk te woord om de mogelijkheden samen te bespreken.

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.