247TailorSteel
(Oud Gastel)

Wat hebben wij je te bieden?

Wij hebben verschillende vacatures open staan.

Omschrijving bedrijf

Wie zijn wij?
Wij zijn 247TailorSteel; een innovatief bedrijf in de metaalbewerking dat zijn medewerkers altijd voorop zet! Door te investeren in onze collega’s, innovatieve machines, geautomatiseerde werkprocessen en onze prettige en schone werkomgeving, hebben wij uit kunnen groeien tot wat we nu zijn; marktleider op het gebied van metalen platen, buizen en kantdelen op maat! Dit willen we graag zo houden en dus zoeken we jou!

In onze eigen Academy stomen wij jou klaar!
In ons eigen opleidingscentrum leiden wij ons personeel op tot ware professionals in hun vakgebied! Op deze manier stomen wij onze collega’s klaar voor een carrière in de productie. Bijvoorbeeld als Kanter of Operator! Wist je dat een vooropleiding in de techniek bij ons niet noodzakelijk is? Wij geven zij-instromers de kans om bij ons in de productie aan de slag te gaan. De theorie die je leert bij de lessen in onze Academy kun je direct in de praktijk toepassen in onze productiehallen!
Het opleidingsprogramma bestaat uit uit drie niveaus, welke allemaal doorlopen kunnen worden om uiteindelijk expert te worden in het vakgebied. De trainingen worden verzorgd door specialisten van de verschillende vakgebieden en zijn bedoeld voor collega’s van alle vestigingen van 247TailorSteel.

Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
Het moge duidelijk zijn dat de ontwikkeling van en de mogelijkheid tot het volgen van een opleiding essentieel is binnen 247TailorSteel. Ook voor collega’s op andere afdelingen dan productie zijn er volop mogelijkheden om te ontwikkelen en opgeleid te worden waar nodig!

Innovatieve werkomgeving
Waar we bij de oprichting in 2007 begonnen met twee 5-kW-lasermachines van Trumpf, hebben we inmiddels de beschikking over meer dan 100 machines (plaatlasersnijmachines, kantbanken en buislasersnijmachines) verspreid over vier locaties. Onze collega’s van productie werken in een schone en tevens ruime omgeving waar ze veel ondersteuning krijgen, bijvoorbeeld van onze AGV’s en tilassistentie. Bovendien krijgt iedereen die hier komt werken de mogelijkheid om zich te ontwikkelen en bij te laten scholen waar nodig.

Collega's staan centraal.
Collega’s zijn voor ons het allerbelangrijkst! Samen moeten we er immers voor zorgen dat de klant te allen tijde tevreden is. Wij hechten dan ook veel waarde aan een goede werksfeer en streven naar werkplezier voor iedereen. Voor ons kantoorpersoneel hanteren wij bijvoorbeeld flexibele werktijden. Iets wat door onze collega’s als erg prettig wordt ervaren, omdat het je veel vrijheid geeft. Iedereen op een fijne manier zijn/haar werk laten doen, is een belangrijk streven binnen onze organisatie! Bij 247TailorSteel werk je vandaag al in de toekomst!

247TailorSteel

247TailorSteel
Rietschotten 9
4751 XN Oud Gastel
https://www.247tailorsteel.com/nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Onze deuren staan de hele week, van maandag 9 t/m vrijdag 13 oktober voor je open. We zien je graag bij ons op locatie voor een rondleiding. Deze zal gegeven worden tussen 10:00 en 16:00 uur. Na aanmelding maken we een afspraak welke dag en tijd het beste voor je uitkomt.

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden t/m woensdag 4 oktober 2023.

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden met * zijn verplicht.

Je gegevens
247TailorSteel ontvangt je gegevens en zal contact met je opnemen voor het verdere verloop.Aanvullende informatie
Deze gegevens worden niet met 247TailorSteel gedeeld.