Van Tilburg-Bastianen B.V.
(Roosendaal)

Wat hebben wij u te bieden?

Van Tilburg-Bastianen B.V. wil young professionals enthousiasmeren voor de autobranche en studenten de mogelijkheid bieden om hun (commerciële) stage te lopen binnen het autobedrijf. Wij maken graag kennis met jou als (toekomstig) student en willen graag kijken naar de mogelijkheden.

Omschrijving bedrijf

De Van Tilburg-Bastianen Groep (TB) is sinds 1934 actief in de Automotive- en truckbranche en is inmiddels uitgegroeid tot een professioneel en compleet bedrijf met meerdere vestigingen in Zuidwest-Nederland en het hoofdkantoor in Breda. Bij TB kan iedereen terecht voor de aanschaf en het onderhoud van een aantal toonaangevende A-merken. Zo is TB officieel dealer van de merken Volkswagen, Audi, Seat, Škoda, Volkswagen Bedrijfswagens, DAF (trucks)en Kässbohrer (trailers).

TB is een van de grootste DAF dealers in Europa, naast de 11 DAF vestigingen in Nederland heeft de TB groep zes DAF vestigingen in Polen. Ook voor universele autoleasing (TB Lease), truck & trailer verhuur (Combi Cargo), personenwagenverhuur (TB Autoverhuur / Euromobil) en schadeherstel (ABS Den Elzen) ben je bij TB aan het juiste adres.

TB is een kwaliteitsleverancier in mobiliteitsoplossingen. En geeft advies over hoe mobiliteit optimaal in te richten! Onze kernwaarden zijn: betrouwbaarheid, passie, professionaliteit, integriteit, discipline, loyaliteit, ondernemerschap.

Van Tilburg-Bastianen B.V.

Van Tilburg-Bastianen B.V.
Vlierwerf 10
4704 SB Roosendaal
http://www.tb.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Op dinsdag 18, woensdag 19 en donderdag 20 oktober bieden wij, Van Tilburg-Bastianen B.V., (toekomstig) commerciële studenten de mogelijkheid om een kijkje achter te schermen te krijgen bij een toonaangevend autobedrijf in de regio. De sessies duren van 10:00 tot 11:30 uur. Een eventueel ander tijdstip is bij interesse mogelijk. Dit kun je aangeven bij de aanmelding.

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden t/m vrijdag 14 oktober 2022.

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden met * zijn verplicht.

Uw gegevens
Van Tilburg-Bastianen B.V. ontvangt uw gegevens en zal contact met u opnemen voor het verdere verloop.Aanvullende informatie
Deze gegevens worden niet met Van Tilburg-Bastianen B.V. gedeeld.