Van Doorn Dakspecialist
(Rilland)

Wat hebben wij u te bieden?

Een mooi familiebedrijf met zekerheid en doorgroeimogelijkheden. Onderdeel van een groter familieconcern (MSQ) waarbij alles is gericht op tevreden medewerkers en tevreden klanten, volop opleidingsmogelijkheden en gericht op alles wat met daken heeft te maken

Wij zijn continu op zoek naar dakdekkers (renovatie van daken) en service monteurs (onderhoud en lekkages). Hou je van buiten werken en tegelijkertijd alles verwerken op de Ipad dan ben je van harte welkom. Ervaring is niet noodzakelijk.

Ook MBO/AD/HBO studenten zijn van harte welkom voor een stage plaats en/of afstudeerproject. Altijd is er wel een project en/of proces, zowel bedrijfskundig, operationeel of commercieel dat verbeterd kan worden.

Omschrijving bedrijf

Van Doorn Dakspecialist heeft een enorme historie en is bij koninklijke beschikking Hofleverancier. Naast een prachtige historie zijn we vooral toekomstgericht. Onze focus ligt op het renoveren en beheren & onderhouden van platte daken. Dit doen we voor de zakelijke markt (woningbouwverenigingen, vastgoedeigenaren, VVE's, overheden en bedrijven). We doen onze werkzaamheden veilig, duurzaam en veelal gedigitaliseerd. Vele daken zijn in onze systemen bekend en alle service monteurs werken met en Ipad. Zo weten wij alles van daken (levensduur, benodigde investeringen, historie onderhoud en lekkages etc.)

Van Doorn Dakspecialist

Van Doorn Dakspecialist
Poort 77
4411 PB Rilland
http://www.vandoorndakspecialist.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Geïnteresseerde bezoekers zijn van maandag 17 t/m vrijdag 21 oktober tussen 8.00 en 16.00 uur van harte welkom. Koffie en thee staat klaar. Maak kennis met één van onze collega's. Zij vertellen je graag vol enthousiasme over onze werkzaamheden.

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden t/m vrijdag 14 oktober 2022.

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden met * zijn verplicht.

Uw gegevens
Van Doorn Dakspecialist ontvangt uw gegevens en zal contact met u opnemen voor het verdere verloop.Aanvullende informatie
Deze gegevens worden niet met Van Doorn Dakspecialist gedeeld.