Tummers Metal Solutions
(Hoogerheide)

Wat hebben wij je te bieden?

Ontdek jouw carrière bij Tummers Metal Solutions!
Ben jij op zoek naar een spannende nieuwe uitdaging in een dynamisch en snelgroeiend bedrijf? Tummers Metal Solutions, een bedrijf met de kernwaarden van een familiebedrijf en korte communicatielijnen, biedt jou deze kans! Met een snelle groei hebben we regelmatig interessante vacatures beschikbaar. Hoewel het voldoen aan functie-eisen een pluspunt is, zijn passie en de juiste instelling voor ons nog belangrijker. Ervaring of diploma’s zijn niet altijd noodzakelijk, want wij bieden uitgebreide (om-)scholingsmogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld opgeleid worden tot CNC Kanter/Zetter of direct starten als productiemedewerker. Als erkend leerbedrijf staan we ook altijd open voor stagiaires en afstudeerders van elk opleidingsniveau.

Schoolklassen/groepen zijn bij ons welkom.

Omschrijving bedrijf

Over Tummers Metal Solutions
Tummers Metal Solutions begon als een afdeling van het wereldwijd opererende machinebouwbedrijf Tummers Food Processing Solutions en is inmiddels al meer dan 25 jaar een zelfstandige en succesvolle onderneming. Wij zijn een toonaangevende naam in de verwerking van RVS, staal en aluminium tot halffabricaat, en bedienen een brede klantenkring van architecten, machinebouwers, overheden en particulieren. Geen uitdaging is ons te gek!
Met een compleet aanbod aan diensten onder één dak, variërend van engineering tot lasersnijden en van laswerk tot kanten en zetten, garanderen we hoge kwaliteit en korte doorlooptijden dankzij ons indrukwekkende machinepark. Ons succes is te danken aan de manier waarop we samenwerken en het enthousiasme waarmee we dat doen.

Tummers Metal Solutions

Tummers Metal Solutions
Wattweg 4
4631 SM Hoogerheide
http://www.plaat.net

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Bezoek ons en meld je aan!
Op vrijdag 18 oktober openen wij onze deuren voor potentiële collega's. Kom zelf ervaren wat Tummers Metal Solutions voor staat en ontdek waar wij aan werken en hoe we dit doen. Na een warme ontvangst vertellen we kort over ons bedrijf, gevolgd door een rondleiding. De dag wordt afgesloten met een gezellig samenzijn in ons eigen Tummers café, waar je met onze collega's kunt napraten.

Tummers Metal Solutions ontvangt bezoekers op vr 18 oktober 2024 .

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden van maandag 9 september 2024 t/m donderdag 10 oktober 2024.