Toolstation
(Roosendaal)

Wat hebben wij je te bieden?

Toolstation is een groeiende organisatie met op dit moment 100+ winkels in Nederland, 16 in België en in de toekomst nog meer winkels die wij willen openen. Wij geloven in het ondersteunen van de ontwikkeling van onze collega’s, start je als magazijnmedewerker of shop assistent, maar ben jij ambitieus en wil je doorgroeien naar shopmanager? Dan is dat zeker mogelijk! Je ambitie en ontwikkelingen ondersteunen we doormiddel van cursussen en opleidingen aan te bieden. Daarnaast bieden wij goede arbeidsvoorwaarden aan o.a. marktconform salaris volgens de CAO doe-het-zelf branche, mogelijkheid om deel te nemen aan het sharesaveplan, 25 vakantiedagen met mogelijkheid tot 5 extra dagen bijkopen, bedrijfsfitnessregeling, fietsplan, 20% personeelskorting, verjaardag en kerstattenties.

Omschrijving bedrijf

Toolstation is een technische groothandel met een groot assortiment aan gereedschappen, bouwmaterialen en doe-het-zelfproducten. In onze winkels hanteren wij het click en collect concept om onze klanten te kunnen voorzien van een goede en snelle service. In onze winkels sta je dus allround, je geeft advies aan de klanten aan onze verkoopbalie, verricht kassawerkzaamheden en samen met je team (4 à 5 collega's) zorg je voor een goed, aangevuld en geordend magazijn. Onze vacatures van Roosendaal en Bergen op Zoom zijn te vinden op onze website.

Toolstation

Toolstation
Borchwerf 32
4704 RG Roosendaal
https://www.toolstationjobs.nl/vacaturebeschrijvingen/vacature-overzicht-vestiging-noord-brabant

Wanneer kan ik op bezoek komen?

11 oktober nemen wij de bezoeker graag in beslag;

maximaal 6 personen per ronde;
1e ronde - 10:00 t/m 11:30 - 12:00 uur;
2e ronde - 13:00 t/m 14:30 - 15:00 uur;

Tijdens deze rondes krijgen de bezoekers kort informatie over Toolstation gegeven door de shopmanager en recruiter. Daarna een rondleiding met aansluitend, uitleg over de werkzaamheden en wellicht wat opdrachten om ze zelf uit te voeren.

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden t/m woensdag 4 oktober 2023.

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden met * zijn verplicht.

Je gegevens
Toolstation ontvangt je gegevens en zal contact met je opnemen voor het verdere verloop.Aanvullende informatie
Deze gegevens worden niet met Toolstation gedeeld.