SSI SCHÄFER Resident Maintenance BV
(Roosendaal )

Wat hebben wij je te bieden?

SSI SCHÄFER laat je zien hoe leuk het is te werken in de techniek van de intralogistiek. Er zijn mogelijkheden voor mensen die op zoek zijn naar een vaste baan, stagiaires en leer-werkplekken.
In Roosendaal ga je samenwerken in een hecht en gezellig team, waar ook hard gewerkt wordt als dat nodig is.
Er zijn plannen voor groei, maar zowel in Roosendaal als op andere locaties, kunnen we goede en gemotiveerde medewerkers gebruiken.

Omschrijving bedrijf

PRIMARK® heeft in 2020 het distributiecentrum uitgebreid met ruim 30.000 m2 oppervlakte gebouwd en is 6 dagen per week (maandag t/m zaterdag), 24 uur per dag operationeel. Vanuit Roosendaal worden alle PRIMARK®-winkels in Zuid-West Europa bevoorraad met de laatste fashiontrends. Het distributiecentrum in Roosendaal heeft 20 meter hoge automatsche kranen, AGV's (Automated Guided Vehicels), Monorailsysteem, Pallettransportsystemen, WMS software en een nieuwe volledig ingerichte werkplaats. Om de systemen en processen vlekkeloos te laten verlopen, stationeert SSI SCHÄFER er een team van mechatronica monteurs . Gedreven vakmensen met passie voor veiligheid voor het uitvoeren van preventief onderhoud. Zowel mechanisch als elektronisch. Zij lossen eventuele storingen direct op en zijn continu bezig om de logistieke processen verder te verbeteren.

SSI SCHÄFER Resident Maintenance BV

SSI SCHÄFER Resident Maintenance BV
Wagonstraat 2
4704 RC Roosendaal
https://werkenbijssischaefer.nl/over-ons

Wanneer kan ik op bezoek komen?

SSI SCHÄFER wil graag aan iedereen het distributiecentrum met de equipment laten zien. Daarbij vertellen wij hoe het systeem onderhouden wordt, storingen opgelost en wat de automatisering van het logistieke centrum inhoudt. We laten zowel de leidinggevende als medewerkers aan het woord om over het werk te vertellen en waarom het interessant is om bij SSI SCHÄFER in dienst te komen.
Tijden zijn flexibel, op woensdag 11 oktober tussen 10.00 uur en 16.00 uur.
Neem een kijkje in het distributiecentrum en zie hoe je kleding van het warehouse naar de winkel gaat.

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden t/m woensdag 4 oktober 2023.

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden met * zijn verplicht.

Je gegevens
SSI SCHÄFER Resident Maintenance BV ontvangt je gegevens en zal contact met je opnemen voor het verdere verloop.Aanvullende informatie
Deze gegevens worden niet met SSI SCHÄFER Resident Maintenance BV gedeeld.