Moore DRV
(Bergen op Zoom)

Wat hebben wij je te bieden?

Ben je je aan het oriënteren voor je vervolgopleiding of op zoek naar een (afstudeer)stage, een studie gerelateerde bijbaan of een nieuwe uitdaging? Of ben je docent/decaan en wil je je contacten in het werkveld verbreden? Dan ben je bij Moore DRV in Bergen op Zoom aan het juiste adres! Ons kantoor in Bergen op Zoom heeft namelijk veel verschillende vakgebieden in huis. Daarnaast kunnen wij van alles vertellen over de verschillende opleidingen en informatie verstrekken over de verschillende studiepaden, studievarianten en leren en werken binnen onze organisatie. Kom langs bij Moore DRV!

Omschrijving bedrijf

Wij zijn Moore DRV, een accountancy- en advieskantoor met vestigingen in Brabant, Zeeland en Zuid-Holland. Wij zijn 'Stilletjes één van de beste kantoren van Nederland’. Daarmee doen we de belofte aan cliënten en medewerkers dat wij willen uitblinken in cliënttevredenheid en kwaliteit voor ondernemers in het mkb. Want daar ligt onze passie: bij bedrijven die de ruggengraat van onze economie vormen en die zorgen voor het overgrote deel van onze werkgelegenheid. Familiebedrijven die zuinig zijn op hun bedrijf, op hun klanten en op hun mensen. Die telkens weer nieuwe uitdagingen aangaan en wendbaar zijn. Wij noemen dat: Werken in de echte economie.

Al ruim 100 jaar staan wij klaar voor ondernemers in de echte economie, in 2022 hebben wij namelijk ons 100-jarig bestaan gevierd! Door de jaren heen zijn we inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 800 medewerkers en op dit moment 14 vestigingen.

Vanuit een breed aanbod van specialismen zijn wij in staat om onze cliënten van a tot z te ondersteunen en te ontzorgen. Accountancy en fiscaliteit, HRM-advies en loonverwerking, bedrijfsovernames en waarderingen, maar ook fiscaal advies voor vermogende families en directeur-grootaandeelhouders. Moore DRV heeft het allemaal in huis!

Vanuit ons kantoor in Bergen op Zoom ondersteunen we ondernemers op het gebied van accountancy, fiscaliteit en loonverwerking. Daarnaast is ons kantoor in Bergen op Zoom de thuisbasis van onze stafafdelingen en onze specialty: IT consultancy, die zich richt op de implementatie van (financiële) software bij ondernemers. Vanuit de stafafdelingen; HRM, finance & control, marketing & communicatie, ICT en bureau vaktechniek staan onze collega’s klaar om onze vestigingen dagelijks te ondersteunen op verschillende gebieden.

Moore DRV

Moore DRV

Moore DRV
Joulehof 10
4622 RG Bergen op Zoom
https://www.moore-drv.nl/
https://www.werkenbijmooredrv.nl/

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Ben jij benieuwd naar Moore DRV? Kom dan gezellig langs op 10 of 12 oktober.

Op dinsdag 10 oktober ben je van harte welkom tussen 13:30 en 16:30 uur.
Op donderdag 12 oktober ben je van harte welkom tussen 09:30 en 12:30.

Graag tot dan!

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden t/m woensdag 4 oktober 2023.

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden met * zijn verplicht.

Je gegevens
Moore DRV ontvangt je gegevens en zal contact met je opnemen voor het verdere verloop.Aanvullende informatie
Deze gegevens worden niet met Moore DRV gedeeld.