Eco-Point International b.v.
(Halsteren )

Wat hebben wij je te bieden?

Wij hebben stageplaatsen zowel voor MBO als HBO niveau, werkervaringsplaatsen en bieden de mogelijkheid voor een oriëntatie voor MBO/HBO studenten.

Omschrijving bedrijf

Eco-Point ontwikkelt, produceert en levert ecologische reinigingsoplossingen voor de zakelijke markt. Wij zijn dertig jaar geleden gestart als duurzame pioniers in deze branche met één doel: bijdragen aan het schoner maken van de wereld, veilig voor het milieu, mens en dier.

In ons eigen laboratorium en fabriek in het Brabantse Halsteren ontwikkelen wij veilige reinigingsmiddelen voor het verwijderen van vet, kalk, lijm, inkt, roest en verf. De meeste producten bevatten natuurlijke grondstoffen, zijn biologisch afbreekbaar en – mits verstandig gebruikt – onschadelijk voor mens en milieu. Wij werken onder andere op basis van reststromen van suikerbiet, mais en koolzaad die door ons worden ge-upcycled tot gevaarsymboolvrije producten. Deze gevaarsymboolvrije reinigingsmiddelen zijn een veilig alternatief voor milieubelastende producten zoals thinner, aceton, wasbenzine en white spirit.

Een duurzaam alternatief voor industriële reinigingsmiddelen, veilig voor milieu, mens en dier. Het is de reden om duurzame producten te blijven ontwikkelen en onze drijfveer om binnen deze branche te blijven pionieren als ‘toekomstmakers en koplopers’. Altijd met duurzaamheid als visie. Wij stellen dan ook: By nature, for life.

Eco-Point International b.v.

Eco-Point International b.v.
Canadaweg 28
4661 PZ Halsteren
http://www.eco-point.com

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Belangstellenden zijn van harte welkom op woensdag 11 en vrijdag 13 oktober. We nemen alle tijd voor de bezoekers. We geven een presentatie met aansluitend een rondleiding.

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden t/m woensdag 4 oktober 2023.

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden met * zijn verplicht.

Je gegevens
Eco-Point International b.v. ontvangt je gegevens en zal contact met je opnemen voor het verdere verloop.Aanvullende informatie
Deze gegevens worden niet met Eco-Point International b.v. gedeeld.