BOZ Group
(Bergen op Zoom)

Wat hebben wij u te bieden?

De leukste technische werkomgeving in de regio!
BOZ Group is groeiend en wij zijn voortdurend op zoek naar enthousiaste, ambitieuze collega's die technisch aangelegd zijn of affiniteit hebben met techniek en/of metaal. Door de groei zijn er legio mogelijkheden om aan de slag te gaan.

Omschrijving bedrijf

BOZ Group is één van de grootste plaatwerkleveranciers van Europa en is gevestigd in Bergen op Zoom. Wij zijn een familiebedrijf en we bestaan 47 jaar. Momenteel hebben we 150 collega’s.
Onze focus is relatief dun plaatwerk. Van oudsher zijn wij gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van precisie plaatwerk. In de loop van de jaren zijn wij steeds meer samengestelde producten gaan toeleveren aan toonaangevende OEM’ers en systeemleveranciers. De producten vinden uiteindelijk hun weg in de agro, food, hightech, medische sector en de machine & apparatenbouw. De directe afnemers van BOZ Group bevinden zich met name in Nederland, Duitsland en België, echter de door ons geproduceerde onderdelen kom je wereldwijd in uiteenlopende eindproducten tegen. Wij proberen in een vroeg stadium betrokken te zijn bij de ideeën van de klant waardoor een kortere time-to-market en een efficiënte maakbaarheid (en dus lagere kosten) gegarandeerd kunnen worden.
Wij investeren voortdurend in nieuwe processen en systemen, hierdoor behoudt de onderneming een voorsprong in kennis en techniek. Wij kennen een hoge automatiseringsgraad en een verregaande robotisering. Ook beschikken wij over een uitgebreid en modern machinepark bestaande uit stans-, buig-, en gerobotiseerde afkantmachines, laser- en lasrobots en een gerobotiseerde poedercoatinstallatie. Hiermee hebben wij alle noodzakelijke disciplines in eigen huis, wat door klanten als een groot voordeel wordt gezien. De sfeer is open, pragmatisch en professioneel.

BOZ Group

BOZ Group
Bongaertsweg 8
4612 PL Bergen op Zoom
http://www.bozgroup.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Wij zetten de hele week onze deuren open voor geïnteresseerden. Met trots laten wij ons bedrijf zien en alle mooie dingen die wij maken.

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden van maandag 4 september 2023 t/m woensdag 4 oktober 2023.